Vi utökar och söker en processoperatör - Välkommen

Vi utökar och söker en processoperatör - Välkommen

Gillar du jobba med produktionsprocesser och maskiner? Är du en person med högt engagemang och positiv inställning? Får du energi av att jobba tillsammans med kollegor för att få produktionen framåt? Om svaret är ja, fortsätt läs och sök idag,

Information om uppdraget:

Om tjänsten:
Din nästa utmaning som processoperatör hos STO arbetar du med att styra, optimera och övervaka produktionen från kontrollrummet och genomföra ronderingar, tillsyn och det övriga delar av arbetet av processerna ute i fabriken.

I rollen ingår även att utföra kvalitetskontroller samt att enklare reparationer och underhåll på produktionsanläggningen ibland med fabrikens underhållstekniker, likaså att köra truck. Att arbeta med hälsa och säkerhet och ständiga förbättringar är en viktig del av jobbet.

Du kommer att jobba i ett mindre team med engagerande kollegor i ett företag som har en stark framtidstro och hållbarhet som ledstjärna.

Arbetsuppgifter
* Genomförande av produktionsorder
* Underhåll, vård av produktionsutrustning, tillhörande lokaler och hjälpmedel
* Mottagning och inlagring av ingående råvaror
* Lagervård för rå- och färdigvaror
* Kontakt med underleverantörer produktionsmaskiner
* Medverka och genomföra inventering
* Kvalitetssäkring producerade produkter
* Processoptimering

Detta söker vi:

Vi söker dig som har erfarenhet inom roller så som drifttekniker, processoperatör, produktionstekniker eller har förvärvat motsvarande erfarenhet och/eller intresse.
Vi värdesätter erfarenhet av arbete inom processindustri eller underhåll. Har du även truckkort sedan tidigare är det meriterande. Du är tekniskt intresserad och du drivs av att jobba med förbättringar i tillverkningsprocesser. Du har förmåga att se till helheten i verksamheten och du kan göra prioriteringar utifrån verksamhetens behov, vidare ser vi att du pratar god svenska och även god engelska.


I stressade situationer behåller du ditt lugn och fokus. Du är mån om din egen och dina kollegors hälsa och säkerhet, vidare gillar du struktur, ordning och reda och du trivs att arbeta och fatta beslut såväl i grupp som självständigt. För oss är det också viktigt att du är kommunikativ och värnar om oss som företag och ditt team som vi kommer värna om dig.

Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning, 2 skift under högsäsong vilket är Mars till oktober, övrig tid på året är dagtid mellan 07:00 - 16:00. Rekryterande företag är Studentconsulting där man också börjar genom som konsult de första 6 månaderna för att sedan gå över till företaget.

Mission och vision
Mission för STO är "Omsorgsfullt byggande". I nära samarbete med våra partners utvecklar vi innovativa och funktionella produkter och system för byggnadskonstruktioner, såväl in- som utvändigt. Våra affärsområden omfattar fasad, interiör, golv och betong.
Vår vision är ambitiös: att vara världsledande inom hållbart byggande till nytta för människor, samhälle och miljö.

OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast. Önskas mer information vänligen kontakta vår kontaktperson nedan.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se