Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vi söker studenter till serveringsuppdrag dagtid i Linköping!

Ansök nu
Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning, har erfarenhet av servering och kundservice? Är du tillgänglig för extraarbete dagtid? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi är söker dig som är student och kan jobba både med servering, disk och plock under flera event på ett utav Linköpings största och mest välkända företag. Vi söker dig som har vana av servering från antingen café, bar, restaurang eller dylikt. I tjänsten är det viktigt att du är flexibel och kan jobba övertid om det skulle behövas och att du är beredd på att tiderna kan justeras efter behov.

Uppdraget äger rum på restaurang. Arbetstider är huvudsak vardagar mellan 10:30-15:00 eller 07:00-15:00. Vi gärna ser att du vill/kan vara med på så mycket som möjligt för att skapa ett givande extra arbete, men också för att uppdraget kräver flexibilitet och en god tillgänglighet i kombination med studier eller annan sysselsättning. Arbetsuppgifterna består främst av servering, disk och plock under luncher men det kan också vara event m.m.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är serviceinriktad, har god kommunikationsförmåga, är flexibel och ansvarsfull i ditt arbete. Utöver det så ser vi ser gärna att du har har vana av servering från antingen café, restaurang eller dylikt. Du ska även kunna hantera högt tempo på ett bra sätt. Du är student samt har goda kunskaper i svenska. För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du är tillgänglig för att arbeta dagtid, kväll eller under event, med fokus dagtid.

Utdrag ut belastningsregistret kommer att ske. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt!

Sökord: studentjobb, extrajobb

Sökord: studentjobb, extrajobb
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 juni 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare