Vi söker dig till vårt Dream Team, en spännande vardag väntar på Verisure!

Vi söker dig till vårt Dream Team, en spännande vardag väntar på Verisure!

Är du en person med högt engagemang och positiv inställning? Får du energi av att jobba tillsammans med kollegor men ändå självständigt och äga dina eget arbete?
Om det låter som du så kanske vi har en perfekt roll för just dig!

Information om uppdraget:

Kickstarta din karriär eller bygg vidare på din redan vunna kompetens inom försäljning som innesäljare hos Verisure, Vi rekryterar dig direkt till företaget!
Du kommer spela en central roll och är en nyckelspelare i bolaget, dina och dina kollegors försäljningsinsatser är navet i bolagets framtida utveckling.
Hos oss kommer du få och vara med och skapa en inspirerande miljö, där vi motiverar och pushar varandra för att uppnå våra goda resultat, du kommer sitta i Linköping på vårat huvudkontor där du kommer få utbildning och introduktion både i början men även fortlöpande på ett individuellt plan samt även i grupp av våra kompetenta coacher, vi har utbildat några av Sveriges absolut främsta säljare och vet att med rätt inställning så kommer du gå långt!

I det fortlöpande arbetet så kommer du identifiera kundernas behov och arbetar med att skapa goda affärsmöjligheter på kort och lång sikt. I rollen arbetar du med tydliga målsättningar både individuella och på gruppnivå. Arbetet präglas av att skapa långsiktiga relationer, både internt och externt, med en hög servicenivå i fokus, din telefon är ditt främsta verktyg för att nå dina individuella mål när du kommer att jobba med försäljning av våra tjänster och produkter som hjälper familjer och människor runt om i landet att känna trygghet i vardagen.

Bolaget erbjuder dig:
* Fast lön + Attraktiv incitamentsmodell
* En onboarding och fortlöpande utbildning för att ge dig verktygen och tryggheten du behöver i ditt kommande arbete.
* Tävlingar för dig som är tävlingssugen
* Kollektivavtal och friskvårdsbidrag
* En energifylld arbetsplats med härliga kollegor

Du behöver som påtalat inte ha någon erfarenhet av försäljning då vi går främst på dina personliga egenskaper i stället men vi räknar stort med att du har ett intresse för att lära om du inte kan, så utbildar vi dig på plats!

Detta söker vi:

DIN BAKGRUND
Vi tror att du är prestigelös, initiativtagande och drivs av att lära dig nya saker som genererar bättre arbetssätt och kvalité i ditt arbete i nutid och framtid. Du samarbetar dagligen med dina kollegor, coacher och ledare för att driva ditt arbete framåt där problemlösning, möjligheter och försäljningsanalyser är vardagsmat, vilket kräver att du kan kommunicera på ett tydligt, rakt och enkelt sätt. Du jobbar aktivt för att sprida kunskap inom din expertis till dina kollegor och dom till dig så vi tillsammans utvecklas i företaget.
Vidare är du ansvarsfull och gillar ordning och reda, för att skapa säkerhet på vår gemensamma arbetsplats, och givetvis är du flytande på svenska med god engelska.

Lönemodell
Grundlön ca 19 400, provision ca 1 000 kr per sålt larm. Inget tak i provisionen. Toppsäljarna har idag ca 60-80 en bra månad. Som ny är ett mål att sälja 10-15 larm de första månaderna och därmed ha en lön på ca 30-35. En garantiprovision på ca 3500 kr finns de första två månaderna.

Om bolaget och dess värderingar

Vi drivs av att göra skillnad
Verisure anser att det är en mänsklig rättighet att känna sig trygg och säker. Genom innovation, samarbete och driv vill vi alltid vara lite bättre än vi var igår. Vår larmcentral arbetar dygnet runt och agerar direkt om något händer så att våra kunder kan känna sig trygga.

Våra medarbetare är vår starkaste tillgång
Vi är måna om våra medarbetares välmående. En balans mellan arbete och fritid är avgörande för att du ska kunna göra ett bra jobb. Vi utvecklas tillsammans och våra medarbetare har goda möjligheter att ta ett större ansvar i företaget.

Vårt hållbarhetsåtagande
Vårt engagemang för hållbarhet är nära kopplat till företagets syfte, uppdrag och värderingar. Vi är stolta medlemmar i FN:s Global Compact (UNGC), världens största frivilliga hållbarhetsinitiativ. En viktig milstolpe i vår hållbarhetsresa som signalerar vårt engagemang för att forma en hållbar framtid.

Mångfald, rättvisa och inkludering
Vi är fast beslutna att skapa en miljö där varje enskild kollega känner att de kan ta med sig sitt 100% autentiska jag till jobbet, oavsett behov. En arbetsplats där alla är inkluderade, stöds och ges lika möjligheter.

OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast. Önskas mer information vänligen kontakta vår kontaktperson nedan.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se