Vi söker Caverions näste juniora vice servicechef för fastighetsutveckling.

Vi söker Caverions näste juniora vice servicechef för fastighetsutveckling.

Vill du vara med och utveckla och förbättra fastighetsdriften för Caverions kunder i Östergötland? Vi söker nu dig som vill ta nästa steg i karriären in i ett av Sveriges karriärföretag 2023. Följ med på en riktigt spännande resa.

Information om uppdraget:

Om jobbet

Vill du vara med och utveckla och förbättra fastighetsdriften för Caverions kunder i Östergötland? Vi söker nu dig som vill ta nästa steg i karriären, ta an en chefsroll och leda och utveckla fastighetshetsdriften för Caverions kunder i region Östergötland tillsammans med ansvarig servicechef.

Arbetsuppgifter som biträdande servicechef på Caverion ansvarar du för att leda, driva och utveckla gruppens dagliga och långsiktiga arbete tillsammans med servicechefen. Du säkerställer produktion och kvalitet i befintligt uppdrag med utgångspunkt i företagets uppsatta strategi.

Gruppen du ingår i är en härlig och självständig grupp med stort engagemang i sitt arbete. Du utgår från vårt kontor i Linköping och arbetar i Östergötland med omnejd.

Du fungerar som servicechefens högra hand och några av era arbetsuppgifter är:

* Driva och utveckla verksamheten genom ett tydligt och proaktivt ledarskap. Vi tror på att kommunicera, engagera och motivera personal såväl som kund
* Planera och organisera projekt genom täta kontakter med tekniska dialoger där specialister, entreprenörer och leverantörer ofta förekommer.
* Stödja och ha ett delansvar för allt från projektering till inlämnade anbud/offerter
* Delta i utvecklingsarbetet tillsammans med övriga enheter.
* Du bidrar till servicechefens helhetsansvar där din del av avdelningens resultat samt ekonomisk uppföljning och analys förekommer, allt för att skapa långsiktiga och lönsamma affärsrelationer

Detta söker vi:

Din bakgrund

Vi söker dig som är i början av din karriär, troligen har du precis gått ut dina eventuella högskolestudier och kanske även hunnit arbeta en stund med arbetsuppgifter i liknande bransch.

* Du har en högskole- eller YH (KY) utbildning inom bygg, fastighet eller teknik. För att vara framgångsrik i tjänsten tror vi att det är viktigt med en grundläggande teknisk förståelse inom teknik och då främst inom fastighetsdrift.
* Du har god förmåga att bygga relationer, vara drivande, målinriktad och roas av att föra goda dialoger med kunder, samarbetspartners och övriga.
* B-körkort är krav för tjänsten.

Personliga egenskaper
* God social förmåga och är duktig på att skapa relationer
* Stark egen drivkraft och duktig på att lyssna, samt skapa förtroende hos dina medarbetare och kunder
* Strategisk och lösningsorienterad och försöker alltid hitta den bästa lösningen i alla situationer
* Resultatfokuserad och trivs i en miljö med högt tempo där du samtidigt är en del av en grupp
Det kan förekomma arbete utanför placeringsorten.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig spännande och utvecklande arbete med goda villkor. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljöfrågor som är en av många faktorer att våra medarbetare ska trivas och kunna utvecklas i strävan att hålla en hög nivå inom arbetssätt, miljö och hållbara leveranser till kund. Du får möjligheten att vara med och påverka där du gör skillnad!


Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren:

Om Caverion

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.
Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats.

Building Performance betyder att vi bygger våra omgivningar på ett smart och hållbart sätt så att företag lyckas, och att människor mår bra.

Vill du veta hur? Ta en tur https://smartcity.caverion.com/

Sökord: Biträdande servicechef, Servicechef, Fastighetsutveckling, Energiutveckling

Sökord: Biträdande servicechef, Servicechef, Fastighetsutveckling, Energiutveckling
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Administration, Kontorschef
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 10 apr 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se