Vi rekryterar & förstärker Skogstjänst Linköping med en virkesadministratör

Vi rekryterar & förstärker Skogstjänst Linköping med en virkesadministratör

Vi söker dig som passar in i vårt team där personligheten är a och o. samt dig som kan börja runt mars månad, låter detta som dig - ta tillvara på möjligheten och sök!

Information om uppdraget:

Nu har du chansen att jobba på ett företag med en familjär känsla där du är en av företagets prioriteringar.

På Skogstjänst får du en trygg anställning, nära till beslutsfattandet och goda möjligheter att påverka ditt eget arbete. Det är av stor vikt att vi arbetar som ett team för att ta vara på varandras kunskaper och erfarenheter, det är så vi utvecklas som företag.
Har du en förmåga att bearbeta informationsflöden, gillar att skapa struktur och har en naturlig förmåga att skapa relationer, då kan vi bli en riktigt god match för varandra.

OM TJÄNSTEN
Skogsnäringen, via Biometria, moderniserar och effektiviserar systemen för mätning och redovisning av affärer mellan skog och industri. Detta innebär också stora förändringar i de integrerade systemen som används. Vi söker dig som vill vara med i implementeringen av dessa nya system och utvecklas tillsammans med oss och i din roll som vår framtida virkesadministratör.

Du kommer få lära dig mycket hos oss, kanske kan du redan en del eller så är du ny i vår bransch? Vi ser oavsett erfarenhet fram emot att lära dig allt vi vet! I din roll så ingår du i det team som svarar för hela kedjan av virke, från leverantörer, entreprenörer, transportörer och till sågverk och massavedsbruk vilket är administrationen och redovisningen i alla led som du tillsammans med dina kollegor kommer arbeta med.

Detta söker vi:

DIN BAKGRUND
Detta är tjänsten för dig som är noggrann, klarar att hantera komplex information och stora datamängder. Du har förståelse för ekonomi och logistik och du trivs med att ta ansvar. I vardagen så arbetar du med kunden i fokus, bidrar till god laganda och du bidrar med din kunskap och expertis till dina kollegor så som dina kollegor delar med sig av sin till dig för att bli starkare som ett team på vår gemensamma arbetsplats. Vidare har du lätt för att samarbeta och kommunicera med de många kontakterna som ingår våra flöden.

Vidare söker vi dig som har relevant utbildning & erfarenhet för denna tjänst, som exempelvis inom ekonomi, logistik eller annat som anses vara relevant för rollen.

Om arbetsgivaren:

Skogstjänst är ett expanderande företag som arbetar med biobränsle och skogsförvaltning. Vi producerar ca 700 000 m3 skogsbränsle/år till ca 30 värmeverk. Vi arbetar även med ca 100 000 hektar skogs- och jordbruksförvaltning och avverkar ca 400 000 m3/år.

Sökord: Ekonom, Redovisningsekonom, Virkesadministratör, Systemadministratör, Ekonomi

Sökord: Ekonom, Redovisningsekonom, Virkesadministratör, Systemadministratör, Ekonomi
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se