Underhållstekniker rekryteras till företag i Linköping

Underhållstekniker rekryteras till företag i Linköping

Gillar du jobba med maskiner? Är du en person med högt engagemang och positiv inställning? Får du energi av att jobba tillsammans med kollegor för att hitta bättre lösningar framåt? Om svaret är ja, fortsätt och läs, kanske är detta ditt drömjobb?

Information om uppdraget:

OM TJÄNSTEN
Som underhållstekniker arbetar du med både förebyggande och avhjälpande underhåll i produktionsanläggningen, där företaget tillverkar hållbara & effektiva material i världsklass för ett omsorgsfullt byggande.

Du ingår i underhållsavdelning vars styrka är att arbeta tillsammans och att hjälpas åt över gränserna, det är ett mindre team på två personer där nyckeln är kommunikation. Du kommer delta i förbättringsarbeten och ha nära kontakt med produktion i planering av förebyggande underhåll, akuta åtgärder och vid implementering av nya förbättringar.

Underhållsavdelningen ansvarar för arbete och service på all produktionsutrustning. Arbetet kräver därför goda kunskaper och/eller intresse inom området mekanik, lagerbyten, axelkopplingar, pneumatik, hydraulik och automation, generellt sagt intresse och erfarenhet av produktions eller industrimaskiner av något slag.
Svetsning, skärning, nyinstallation av diverse produktionsutrustning ingår i de dagliga sysslorna, du behöver inte vara expert på alla delar men vi räknar med att du har ett intresse för att lära om du inte kan, så utbildar vi dig på plats!
Har du dessutom intresse eller erfarenhet av el montage så är detta starkt meriterande.

Övriga arbetsuppgifter värda att nämna är bland annat

* Kontakt med underleverantörer gällande produktionsutrustning
* Leveranskontroll och mottagandet av beställda reservdelar och teknikutrustning
* Samordning av förebyggande och akuta underhåll
* Inköp och beredning av reservdelar avdelningen behöver
* Bistå produktionspersonalen med support och kompetens
* Administration i underhållssystem, skapa och avrapportera

Rollen arbetar idag dagtid men i framtiden kan även viss skiftgång bli aktuellt.

Detta söker vi:

DIN BAKGRUND
Vi tror att du är prestigelös, initiativtagande och drivs av att lära dig nya saker som genererar bättre arbetssätt och kvalité i ditt arbete i nutid och framtid. Du samarbetar dagligen med din kollega för att driva underhållsarbetet framåt där problemlösning är vardag, vilket kräver att du kan kommunicera på ett tydligt, rakt och enkelt sätt. Du jobbar aktivt för att sprida kunskap inom din expertis till dina kollegor och dom till dig så vi tillsammans utvecklas i företaget.
Vidare är du ansvarsfull och gillar ordning och reda, för att skapa säkerhet på vår gemensamma arbetsplats, och givetvis är du flytande på Svenska med god engelska.

* Utbildningskrav - Teknisk kompetens på minst gymnasienivå
* Erfarenhetkrav - Erfarenhet från någon form av underhållsarbete, helst inom produktions och industrimaskiner
* Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Mission och vision
Mission för företaget är "Omsorgsfullt byggande". I nära samarbete med våra partners utvecklar vi innovativa och funktionella produkter och system för byggnadskonstruktioner, såväl in- som utvändigt. Våra affärsområden omfattar fasad, interiör, golv och betong.
Vår vision är ambitiös: att vara världsledande inom hållbart byggande till nytta för människor, samhälle och miljö.


OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast. Önskas mer information vänligen kontakta vår kontaktperson nedan.

Sökord: Underhållstekniker, Servicetekniker, Produktion, Mekanik

Sökord: Underhållstekniker, Servicetekniker, Produktion, Mekanik
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 13 mars 2023 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se