Truckförare inom skjutstativ - Välkommen

Truckförare inom skjutstativ - Välkommen

Gillar du köra truck och arbeta på lager? Är du en person med högt engagemang och positiv inställning? Får du energi av att jobba tillsammans med kollegor men att ändå äga ditt arbete själv? läs då vidare.

Information om uppdraget:

Om tjänsten:
Din nästa utmaning som truckförare hos STO arbetar du med att plocka order, emballera, lossning och ankomstkontroller, tillsyn och det övriga delar av arbetet
Att arbeta med hälsa och säkerhet och ständiga förbättringar är en viktig del av jobbet. Du kommer arbeta med skjutstativtruck och motviktstruck som dina främsta verktyg, manuellt arbete där fysiska förflyttningar, tunga lyft av säckar och hinkar förekommer dagligen i arbetet.
Du kommer att jobba i ett mindre team med engagerande kollegor i ett företag som har en stark framtidstro och hållbarhet som ledstjärna.
Vi söker dig som kan börja snarast för ett arbete tom till Oktober månad 2023, förlängning är möjlig.

Arbetsuppgifter, ex:
* Lossning, ankomstkontroll och inlagring av gods
* Framplockning, emballering, märkning och lastning av gods
* Övriga förekommande uppgifter inom lager- och godshantering, t ex. omlagring, ompackning, organisering av lager, etc.
* Förebyggande underhåll av lokaler, truckar och utrustning
* Allmän renhållning och avfallshantering
* Inventering av lager
* Vid behov understödja Transportplanerare
* Vara behjälplig i övrigt förekommande uppgifter som hanteras av avdelngen

Detta söker vi:

Din bakgrund:
Vi söker dig som har erfarenhet inom roller så som truckförare och lagermedarbetare där du tidigare har arbetat med truckkörning i större del av din tid och framför allt med skjutstativ och motviktstruck, skjutstativ truck är den trucken som används främst i ditt arbete hos kunden, då man kör med produkter och pallar av stor tyngd och från höga höjder så krävs en god erfarenhet och ett gott säkerhetstänk i vardagen.
Vi värdesätter erfarenhet av arbete inom processindustri för en god kunskap inom industriella miljöer.
Som tidigare skrivet så ingår det dagligen manuella lyft av tunga säckar och hinkar, vi ser därav att du har en god fysik.
Du har förmåga att se till helheten i verksamheten och du kan göra prioriteringar utifrån verksamhetens behov, vidare ser vi att du pratar god svenska och även god engelska.
Truckkort för samtliga A & B klasser krävs för tjänsten.

I stressade situationer behåller du ditt lugn och fokus. Du är mån om din egen och dina kollegors hälsa och säkerhet, vidare gillar du struktur, ordning och reda och du trivs att arbeta och fatta beslut såväl i grupp som självständigt. För oss är det också viktigt att du är kommunikativ och värnar om oss som företag och ditt team som vi kommer värna om dig.

Skiftschema tillämpas som innebär 3 veckor dagtid, 1 vecka kvällstid samt 1 veckas morgonpass. (Lagret bemannas mellan 05-22)

OM ANSÖKAN
Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast. Önskas mer information vänligen kontakta vår kontaktperson nedan.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se