Hoppa till innehåll

Studerande kökspersonal i Linköping!

StudentConsulting söker nu dig med studier eller annan huvudsaklig sysselsättning för ett socialt och serviceinriktat extrajobb i Linköping. Välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu flera personer för extrajobb i restaurangmiljö i Linköping. Du kommer att arbeta med både matlagning och förberedelser i köket. Olika typer av event och catering kan förekomma beroende på vad kunden får för beställningar. Du får även förmånen att arbeta på flera av kundens restauranger runtom i Linköping och har möjlighet att arbeta mycket!

Arbetet är förlagt på dagtid i varierande omfattning med start omgående.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% till en bemanningspool hos vår kund i Linköping. Du som söker är social, positiv och ser det som en självklarhet att ditt arbete håller god kvalité. Vi ser att du har någon form av köksutbildning och/eller erfarenhet av arbete i restaurangkök eller liknande och trivs med att arbeta i det höga tempo som restaurangmiljön kan innebära.

Det är viktigt att du är flexibel för kundens behov och gärna arbetar mycket och ibland på kort varsel. Du ser det även som positivt att jobba i 2-3 olika ställen eftersom kunden har flera restauranger under sitt namn i staden.

Vi jobbar med löpande urval och intervjuer. Tjänsten ska tillsättas med start så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Köksbiträde, Kökspersonal, Restaurang, Matlagning

Sökord: Köksbiträde, Kökspersonal, Restaurang, Matlagning
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
22 okt. 2023 (18 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Linköping
Organisation & ledning
Företagslogga
Norrköping
Hotell & Restaurang
Företagslogga