Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Studerande ekonomiassistent till central kund i Linköping

Ansök nu
Vi söker dig som har en pågående ekonomistudie där du vill kombinera ett extra arbete för värdefull erfarenhet där sommarjobbet ingår.

Information om uppdraget:

Till vår kund söker vi nu en studerande ekonomiassistent med start omgående på deltid! Vår kund utvecklar, producerar och marknadsför produkter och systemlösningar inom fasad, interiör, golv och betong. Till deras ekonomiavdelning i Linköping söker vi nu en student som vill arbeta extra under sin studiegång samt heltid på sommaren!

Vi söker sig som vill ha ett attraktivt extrajobb vid sidan av dina studier. Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom ekonomi såsom;

* Kundreskontra
* Fakturering
* Ta emot kundsamtal / ärenden
* Övriga administrativa uppgifter inom företaget

Omfattningen på tjänsten är en arbetsdag i veckan hos kund, alternativt två halvdagar och möjlighet att kombinera arbetet med dina studier. Uppdraget ingår i vår bemanningsverksamhet vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar ute hos vår kund. Vi ser långsiktigt på uppdraget och möjlighet till sommarjobb på heltid finns hos kund!

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi, som lägst på gymnasial nivå. Du studerar troligtvis på yrkeshögskola eller universitet idag och har ett par år kvar med dina studier och ser det här uppdraget som en värdefull erfarenhet! Du har god datorvana och erfarenhet av Officepaketet. Som person är du strukturerad och noggrann i ditt sätt att arbeta. Du kommer att arbeta i team som kräver att du är både lyhörd och kommunikativ..

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Du får i din ansökan gärna ange när du kan börja jobba samt i vilken omfattning du kan tänka dig att arbeta vid sidan av dina studier. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare