Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Miljöarbetare med C kort sökes till Linköping - Heltidstjänst

Ansök nu
Är du en engagerad chaufför som vill arbeta med miljö och renhållning? Vill du arbeta på ett globalt företag som är världsledande inom miljötjänster? Känns tanken bra i magen? Då tycker jag att du ska fortsätta läsa.

Information om uppdraget:

Ingen har missat den heta klimatdebatt som pågår i samhället just nu. Var med och gör skillnad du också! Som miljöarbetare på detta bolag kommer du att vara en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är världsledande inom miljöledning och miljötjänster. Som stolt insamlare av avfall blir du en del av en samhällsnyttig organisation där inte bara miljön värdesätts utan även du som kollega!

Du kommer att börja som konsult och bli tilldelad en konsult chef. Sedan finns stora möjligheter till övergång till kunden.

Detta söker vi:

Som miljöarbetare har du en viktig roll i bolaget. Förutom att göra en samhällsnyttig insats är du även bolagets ansikte utåt. Tillsammans med dina kollegor ser du till att Linköping hålls rent och att renhållningsuppdraget utförs i enighet med företagets rutiner och krav. Du rapporterar till arbetsledningen. Du arbetar i och utgår från Linköping. Arbetstider är 06-15 och arbetet är förlagt på vardagar (10-timmars pass och fyradagars veckor kan förekomma). Du kommer börja din resa som konsult, anställd hos StudentConsulting, men arbetar direkt hos vår samarbetspartner.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av, b.la:

* Insamling och transport av avfall med baklastande sopbil.
* Hantering av fordonsdatorer och RFID-utrustning.
* Avvikelserapportering.
* Dagligt underhåll/kontroll av fordon och påbyggnad samt fordonstvätt vid behov.
* Inlämning av fordon på verkstad vid behov.Detta söker vi:Vi söker dig som:

* Har C-körkort med tillhörande YKB.
* Färdkort
* Behärskar det svenska språket i tal och skrift.
* Trivs i ett aktivt arbetsklimat.
* God fysisk form - Man går mycket i tjänsten, och kör lastbilen framåt till varje byggnad för att sedan gå ut och tömma, därav är det bra att veta att man får gratis träning varje dag.

För att trivas på denna tjänst bör du gilla att arbeta i ett högt tempo. Du tillbringar lika mycket tid om inte mer utanför bilen som inuti. Du är en serviceinriktad person som ser laget före jaget och tar ansvar för ditt utförda arbete. Du vill känna dig stolt över resultatet och värnar om det avtryck som din insats gör på miljön!

Sökord: renhållningsarbete, sopgubbe

Sökord: renhållningsarbete, sopgubbe
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare