Goda affärer skapas av drivna människor - Är det du?

Goda affärer skapas av drivna människor - Är det du?

Snart nytt år och önskar du också en nytändning på jobbet - Är du sugen på att jobba med de bästa i branschen när det gäller försäljning av de bästa produkterna på marknaden?

Information om uppdraget:

Vår kund är ett företag som värnar om sina kunder med sina prisbelönade produkter och tjänster som räddar liv och ett företag som även på riktigt sätter sin personal i främsta rummet.
Lyckas du som anställd så lyckas vi som helhet på företaget!
Vill du också ha den stora möjligheten att kunna påverka din lön, utan att jobba långa eller obekväma timmar?
Vi söker dig som är eller vill bli duktig på att göra affärer via telefon! För kunds räkning söker vi nu personer som är riktigt hungrig på att göra seriösa och långsiktiga affärer tillsammans och vi önskar hitta dig som verkligen vill göra skillnad på riktigt!

Grundlön 19 400, provision ca 1 000 kr per sålt larm. Inget tak i provisionen. Toppsäljarna har idag ca 60-80 en bra månad. Som ny är ett mål att sälja 10-15 larm de första månaderna och därmed ha en lön på ca 30-35. En garantiprovision på ca 3500 kr finns de första två månaderna.

Detta söker vi:

Du kommer att få ett noga utvalt kundunderlag där din uppgift innebär att du skall hjälpa att påverka bolagets ekonomi genom att erbjuda lösningar i världsklass när det kommer till larm och tjänster inom säkerhet Vi erbjuder dig som Säljkonsult / Innesäljare hos oss: Möjlighet att påverka din lön, vidareutveckling och utbildning fortlöpande, tävlingar med fina priser, en god arbetsmiljö med dig i fokus och en arbetsgivare som fått flertalet priser för sina produkter och sin påverkan för samhället

Meriterande är Tidigare erfarenhet av telefonbearbetning eller telefonförsäljning men absolut inget måste, vi coachar dig att bli duktig oavsett erfarenheter.
Du brinner för affärer samt drivs av att hjälpa våra kunder! VI GÖR SKILLNAD TILLSAMMANS:
Om du har läst så här långt i annonsen och kan identifiera dig med oss texten, samt leva upp till det vi förväntar oss av dig, så skulle vi bli väldigt glada om du sökte till oss så tar vi dialogen vidare!

Sökord: Innesäljare, drivenavförsäljning, försäljning

Sökord: Innesäljare, drivenavförsäljning, försäljning
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.studentconsulting.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2023 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se