Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Gillar du att vara uppe med tuppen och jobba med kroppen?

Ansök nu
Är du studerande och vill jobba extra på en stor terminal i Linköping? Gillar du arbete i högt tempo och med stark laganda? Då har vi det perfekta jobbet till dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu dig som vill arbeta som terminalarbetare på ett välkänt transportföretag i Linköping. Dina arbetsuppgifter kommer att vara att på band markera upp och sortera paket löpande, terminalarbete av in- och utgående gods som ska lastas och även truckkörning kan förekomma. Arbetstiderna är mellan 05:00-08:00 vardagar. Perfekt för dig som vill hinna med din studier och samtidigt bygga på lite arbetslivserfarenhet.

Du kommer ingå i en bemanningspool där du registrerar din tillgänglighet och vi bokar in konsulter efter kundens behov löpande och vi arbetar med att schemalägga dina arbetstider. Viktigt för uppdraget är att du är flexibel och har en god tillgänglighet. Du kommer att arbeta som konsult för StudentConsulting uthyrd till vårt kundföretag under uppdragsperioden. Vi söker dig som kan börja jobba omgående! .

Detta söker vi:

Vi söker dig som är studerande och har minst 1 år kvar på dina studier eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och ser långsiktigt på detta extrajobb. Vi behöver att du är tillgänglig för att jobba minst 2-3 pass per vecka.

Krav:
Goda kunskaper på svenska i tal och skrift.

Meriterande
Truckkort samt körvana
B-körkort

Utöver det är det viktigast att du är motiverad, har en hög arbetsmoral och är ansvarstagande som person. Arbetet ställer krav på god fysik och uthållighet eftersom lyft är vanligt förekommande under en arbetsdag som terminalarbete. Som person är du även strukturerad och noggrann i ditt sätt att arbeta. Du kommer att arbeta i team som kräver att du är flexibel, lyhörd och kommunikativ och vill ingå i ett härligt arbetslag!

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Du får gärna ange i din ansökan när du kan börja jobba samt hur många pass du bedömer att du kommer att kunna arbeta per vecka. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 juni 2023 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare