Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Administratör med språkkompetens - Danska

Publiceringsdatum
02 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Pratar du god flytande danska och gillar administration samt kan börja inom kort för ett nytt spännande uppdrag? Titta då vidare i annonsen och se om du finner dig själv i beskrivningen.

Information om uppdraget:

Din roll

Du kommer ha en varierande roll där du hjälper till med teknisk administration av felanmälda produkter som kommer från slutkund.
Produkterna är nyare och varierande och till stor del värmepumpar, TV, vitvaror och el cyklar som är högst 3 år gamla och går på garanti samt köpta utökade garantier av kund.

Exempel på arbetsuppgifter:

* Produkt och ärenderegistrering
* Administrera ärendet och det fortlöpande arbetet kring varje produkt.
* Beställa reservdelar
* Kontakt med underleverantörer och viss kontakt med kunder
* Analys och validering av felkoder på produkten
* Traditionella administrationsuppgifter

För rätt person erbjuder tjänsten ett utmanande, utvecklande och variationsfyllt arbete där man kan fylla på med arbete beroende på teknisk och ett generellt intresse.

Detta söker vi:

Vi söker dig som pratar god danska och tycker om när det är mycket på gång, du är driven, initiativtagande och effektiv i ditt sätt att arbeta. Du trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra, och är positiv och nyfiken.

Du har som lägst gymnasieutbildning. Det är viktigt att du känner dig bekväm med att arbeta med siffror och dokumentation, samt att du har goda kunskaper i MS Office-paketet.

Tidigare erfarenhet från affärssystem eller ärendesystem är ett plus, men inte ett krav. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom närliggande områden (t.ex. administration, handläggning eller liknande tjänst/bransch)
Vidare pratar du bra Engelska och Svenska då slutkunderna finns i Norden i samtliga länder men ditt huvudsakliga arbete sker mot Danmark och därav söker vi dig som har goda kunskaper i Danska vilket är ett krav i tjänsten.

Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan!

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 dec. 2023 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com
http://www.studentconsulting.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare