Ekonom med intresse för system och kund-/leverantörsreskontra

Ekonom med intresse för system och kund-/leverantörsreskontra

Hos oss blir du en del av Sveriges ledande fastighetsbolag när det gäller säkerhetsfastigheter. Flera av våra kunder bedriver verksamhet som är av betydelse för vårt lands säkerhet, vilket ställer speciella krav både på lokalerna och på oss. Just nu befinner vi oss i en kraftig tillväxtfas och vår projektvolym är större än någonsin tidigare - därför behöver vi bli fler! Välkommen till Specialfastigheter!Om tjänsten
Är du vår nya kollega? Vi söker nu en ekonom med systemintresse. I rollen kommer du bland annat jobba med kund- och leverantörsreskontra, vidarefakturering, löpande redovisning och bokslut. Du behöver ha ett intresse för systemfrågor gällande affärssystem och reskontra. Arbetet innebär många kontaktytor, både internt med kollegor men också externt med leverantörer och kunder. Du kommer ingå i ekonomienheten som består av fem personer, där det också finns ett nära samarbete med vår controllingenhet.

Dina primära arbetsuppgifter kommer att innefatta
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Vidarefakturering
  • Löpande avstämningar och kvartalsbokslut
Om dig
Vi söker dig som har utbildning inom ekonomi, gärna en YH-utbildning eller motsvarande erfarenhet. För att trivas i rollen bör du vara flexibel och uppskatta att arbeta i en dynamisk, enkel och prestigelös miljö. Som person är du serviceinriktad, strukturerad, nyfiken, initiativtagande och ansvarstagande. Du är kommunikativ och kan arbeta brett med många arbetsuppgifter såväl självständigt som i grupp.

Meriterande
  • Erfarenhet av kund- eller leverantörsreskontraflöden
  • Kännedom om fastighets- eller byggbranschen
  • Systemkunskap i Agresso
Placering
Din placeringsort är Linköping.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Ansökan
Välkommen med din ansökan. Sista ansökningsdag är 29 januari men urval kan ske löpande så ansök gärna redan idag.
Vi genomför en särskild säkerhetsbedömning genom att genomföra ett säkerhetssamtal och ta del av lagakraftvunna domar från svenska domstolar. Vi genomför även drogtest genom vår företagshälsovård innan anställning. Utöver detta kräver en del av våra kunder i vissa fall inplacering i säkerhetsklass och efterföljande registerkontroll i enlighet med Säkerhetsskyddslagen (2018:585 kap. 3).

Fackliga företrädare
Akademikerföreningen, Thony Eriksson, 010-788 62 37
Unionen, Lena Nibell, tel. 010-788 62 47
SEKO, Roger Törngren, tel. 010-788 62 78
Ledarna, Fredrik Persson, tel 010-788 62 28

Specialfastigheter är ett statligt ägt företag som äger, utvecklar och förvaltar bland annat kriminalvårdsanstalter, ungdomshem, domstolsbyggnader och polisfastigheter. Det är speciella verksamheter som ofta utgör viktiga samhällsfunktioner och som ställer höga krav - framför allt på säkerhet och hållbarhet. Vårt fastighetsinnehav har en lokalarea på cirka 1,1 miljoner kvadratmeter och ett marknadsvärde som uppgår till närmare 34 miljarder kronor. Fastigheterna finns i drygt 60 kommuner, från Ystad i söder till Haparanda i norr, och där finns också våra cirka 200 medarbetare.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.specialfastigheter.se/
Sista ansökningsdag 29 jan 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi värdesätter våra medarbetares kompetens och hos oss erbjuds du varierande arbetsuppgifter, spännande utmaningar och ständig utveckling. Gemenskap och engagemang är det som hela tiden för oss framåt.