Teknisk säljare

Teknisk säljare

Teknisk säljare
Östergötland / Mälardalen 

Har du erfarenhet av att arbeta med teknisk försäljning mot tillverkande industri och är duktig på att få folk att gilla dig? Då kan vi erbjuda dig en spännande roll i ett rikstäckande bolag i möbelbranschen med fokus på tillväxt och utveckling.

Din roll
Vi har en offensiv tillväxtplan och i rollen som teknisk säljare har du en viktig del i företagets fortsatta utveckling. Som säljare kommer din arbetsdag bestå av att självständigt bearbeta och besöka tillverkande företag inom industrin och erbjuda de tekniska och effektiva lösningar och produktivitetsförbättringar med hjälp av vårt premiumsortiment på arbetsplatsutrustning. Till din hjälp har du engagerade kollegor och affärsområdesansvarig. Du kommer föra affärsdialog med både produktionstekniker och inköpsansvariga.

Vi har ett starkt fokus på att arbeta långsiktigt med våra kunder och därför handlar rollen till stor del om att utveckla starka kundrelationer. Att bygga förtroende tror vi att man gör genom att lyssna in vad kunden har för behov och därefter presentera konstruktiva och kostnadseffektiva lösningar.

Vi erbjuder
Sono Sverige är en komplett leverantör av inredning till kontor, skola, industri och förvaring. Vi erbjuder dig en spännande tjänst i en koncern som innefattar flera olika bolag och affärsområden i Sono Group. Vi på Sono Sverige är ett gäng engagerade och glada medarbetare som har väldigt roligt tillsammans. Rollen innefattar frihet under ansvar i ett entreprenöriellt bolag med fokus på tillväxt och mål. Som säljare utgår du hemifrån men har kontorsplats på någon av våra lokalkontor beroende på bostadsort.

Vad har Niclas Eriksson, affärsområdeschef att säga om hur det är att jobba på Sono? 

"Framför allt spännande kunder och starka varumärken! Vi driver produkt och sortimentsutvecklingen tillsammans med marknaden Sono group, en dessutom stark koncern med fina utvecklingsmöjligheter.

Vi sitter i nya fräscha lokaler som är bra samlingsplatser för gemensamma möten.

Framtidsvisionen för Sono är att vara den ledande skandinaviska leverantören av möbler för industri, förvaring, kontor och skola."

Din profil
Som person är du strukturerad och har ett starkt sinne för att hitta, upprätthålla och utveckla goda affärsrelationer. Detta i kombination med att du har en god teknisk bakgrund inom exempelvis produktionsteknik ser vi som högst relevant.

Vi söker dig som

  • Har erfarenhet av teknisk försäljning, gärna mot tillverkande industri
  • Har ett högt inre säljdriv med passion för lösningsförsäljning
  • Har en positiv attityd, hög arbetskapacitet samt erfarenhet av att planera och disponera din egen tid
  • God teknisk förståelse
  • Tycker om att samarbeta både internt och externt
  • Tycker om att arbeta och vill bidra till vår härliga företagskultur

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Jenny Fröjd. Du når Jenny på tel. 013-991 53 80.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Sono Sverige levererar arbetsplatsutrustning oh förvaringslösningar till den svenska industrin. Vi har en unik produktportfölj med bland annat tillverkning av GBPs sortiment i egen regi, vilket möjliggör stor flexibilitet. Bolaget har sedan starten 1905 haft en stark försäljningsutveckling och den starkaste tillväxten ser vi i produkter som Arbetsplatsutrustning för Lager och Industri.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 18 feb 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!