Tillsynstekniker till Saab Aeronautics

Tillsynstekniker till Saab Aeronautics


Saab Aeronautics Elverkstad stärker upp med fler medarbetare och söker nu en tillsynstekniker till serviceverkstaden på elverkstaden. Här erbjuds du ett utvecklande arbete i en högteknologisk miljö.

Om företaget
SAAB är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är ca 18 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling.

SAAB är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Aeronautics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Mest känt av dessa är Gripen där Aeronautics har ett helhetsansvar från utveckling till försäljning och även support på sålda flygplan.


Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär tillverkning, underhåll och service av elektrisk provutrustning. Det ingår också att på avdelningen utföra visst snickeri, reparation och allmänt underhåll. Du kommer jobba i ett team som har sin bas på elverkstaden där ni självständigt lägger upp arbetet efter behov och körplan. Du ska vara behjälplig till elverkstaden med diverse övriga arbetsuppgifter. Teamet har i uppdrag att utföra tillsyn på alla tillsynspliktiga elverktyg i Tannefors.

Din profil
Den vi söker har med fördel kompetens inom tillverkning och service av elutrustning och bör ha gått elutbildning på minst gymnasienivå. Krav är verktygsvana!

Som person strävar du alltid efter att nå bästa kvalitet på ditt arbete. Med din positiva attityd bidrar du till det goda klimatet i arbetsgruppen. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper där noggrannhet och god samarbetsförmåga är ledord. Du är en lagspelare samtidigt som du inte har några svårigheter med att arbeta individuellt.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.


Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Detta är initialt ett konsultuppdrag via Skill, med goda möjligheter till anställning på Saab. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Frida Jakobsson på mailadress frida.jakobsson@skill.se

Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!


Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.

Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag 16 feb 2023 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag. People change - everything.