Projektledare till Origo Group

Projektledare till Origo Group


Älskar du smarta beslut? Har du ett starkt driv och vill arbeta för ett marknadsledande bolag? Bra, då är det här jobbet för dig!

Om företaget
Origo Group är ett undersökningsföretag som i över 20 år stöttat företag och offentlig sektor med insikter och beslutsunderlag.

Utifrån våra undersökningar får våra kunder värdefulla insikter om hur deras varumärke uppfattas, hur nöjda deras medarbetare är samt vad deras kunder i sin tur egentligen tycker. Med rätt underlag hjälper vi våra kunder att vidta värdefulla åtgärder och fatta kloka och medvetna beslut. Vi hjälper våra kunder med att förstå vad som händer imorgon.

Med verksamheter i Stockholm, Linköping och Göteborg täcker vi hela landet. Vi är ca 120 heltidsanställda samt ca 400 timanställda intervjuare. Till vår site i Linköping söker vi nu en projektledare mot offentlig sektor.


Dina arbetsuppgifter
Som projektledare kommer du att ha det övergripande ansvaret för flera parallella kundprojekt, där du leder projektgruppens arbete från start till leverans. Du för en dialog med kunderna om vilket undersökningsupplägg som är lämpligt, identifierar målgrupp och metodval. När data samlats in sammanställer och analyserar du den samt avrapporterar till kund.

Du kommer att vara ansvarig för såväl mindre som större och mer komplexa projekt.

Du är ansiktet utåt mot kunder och håller en god dialog gällande leveranser och upplägg, både externt och internt. Som projektledare hos oss har du en starkt konsultativ och rådgivande roll. Du förväntas även identifiera och fånga upp fler affärsmöjligheter hos våra kunder, att agera merförsäljande.

Fler exempel på dina ansvarsområden;

* Design av researchinsatser
* Koordinering av externa och interna resurser
* Visualisering och presentation av slutsatser och rekommendationer
* Ekonomiskt ansvar i form av budgetuppföljning


Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning. Din utbildningsbakgrund kan vara inom statistik, ekonomi eller någon annan för rollen relevant eftergymnasial utbildning. För att trivas i rollen är det viktigt att du tar ansvar, arbetar strukturerat och har en god kommunikativ förmåga. Din analytiska kompetens är starkt utvecklad och du ser saker på ett affärsmässigt vis och ser till att vara lyhörd för kundens behov och förväntningar. Med hjälp av din erfarenhet vågar du utmana och skapa nya synergier i dina projekt.

Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete med eller i offentliga sektorn samt van vid statistik och data. Så är även erfarenhet av CX.

Du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

Vi erbjuder dig:

* En dynamisk miljö i ett företag som befinner sig på en engagerande utvecklings- och tillväxtresa
* Ständig utveckling och utmaningar, där vi med vår expertis och erfarenhet hjälper våra kunder att utveckla och förbättra sina verksamheter
* Ett roligt, fartfyllt och omväxlande arbete
* En möjlighet att kombinera kunddimensionen med projektledning
* En stark, positiv och förstående företagskultur
* En arbetsplats med härlig gemenskap
* Möjlighet till distansarbete några dagar i veckanAnsökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar vi med Skill Rekrytering & Bemanning AB.

Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Susanne Öman, 013-32 94 08. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!


Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.

Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag 18 feb 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag. People change - everything.