Mekanikkonstruktör till Saab Dynamics

Mekanikkonstruktör till Saab Dynamics


Är du erfaren inom mekanisk konstruktion och söker efter nya utmaningar eller är du nyexaminerad inom området och söker ditt första jobb? Saab Dynamics söker nu konstruktörer med start omgående, läs mer och ansök till tjänsten redan idag!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är cirka 18 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden. Produktportföljen innefattar även produkter för den civila säkerhetsmarknaden såsom fjärrstyrda undervattensfarkoster till oljeindustrin och kärnkraftverk. Verksamheten präglas av tillverkning av komponenter i komposit såsom utskjutningsrör, radomer, fenor etc.

Dina arbetsuppgifter
I tjänsten som mekanikkonstruktör kommer du arbeta med konstruktion på en avdelning som jobbar med utveckling av mekaniska system till undervattensfarkoster. Arbetet innebär interaktion och samarbete med kollegor och andra interna aktörer så som produktionstekniker och produktion. Du kommer jobba med 3D modellering i CAD-verktyg Catia V5 och Solid Edge.

Din profil
Vi söker dig som har ett intresse för teknik och goda kunskaper inom mekanisk konstruktion. Du är lösningsorienterad, självgående och har stort intresse för teknik samtidigt. Då tjänsten innebär att du har nära kontakt med flera olika avdelningar och roller ser vi gärna att du är samarbetsvillig som person.

Krav:
- Utbildning inom relevant området på minst högskolenivå, till exempel inom maskinteknik eller produktutveckling
- Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av verktygs- eller mekanikkonstruktion
- Erfarenhet av Catia V5 och Solid Edge eller motsvarande CAD-verktyg för verktygskonstruktion

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande
Vill du ta chansen att utvecklas på Saab? Urvalet sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Detta är initialt ett konsultuppdrag på 6 månader med chans till förlängning.

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Jonna Svenson på mejl Jonna.Svenson@skill.se

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.

Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag 18 feb 2023 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag. People change - everything.