HR-stöd med inriktning mot företagshälsovård till Saab

HR-stöd med inriktning mot företagshälsovård till Saab


Har du erfarenhet av att upphandla företagshälsovård? Gillar du att agera spindeln i nätet och driva ärenden framåt? Ta nu chansen att sök denna projektanställning som HR-stöd till Saab!

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 18 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att få leda, hålla samman och driva ett arbete med att upphandla företagshälsovård. I rollen gäller det att ha koll på processer, lagar och krav som är kopplat till företagshälsovårdens upplägg och tjänster. Du kommer arbeta självständigt men kommer ha dialog med olika funktioner inom Saab, t.ex. IT och inköp. I din roll kommer du kalla till möten, samla ihop material och sammanställa material.

Uppdraget är en projektanställning på ca 50% och är inte bundet till någon specifik ort och kommer innebära resor.

Din profil
Vi söker dig som har god kännedom om HR och dess processer, lagar och krav samt företagshälsovårdens upplägg och tjänster. Vi ser att du har erfarenhet av frisklinjen och dess funktioner samt har erfarenhet av att driva implementeringar i verksamheter. Det är meriterande om du har kännedom om Saab och dess organisation.

En förutsättning för att du ska trivas i rollen är att du är bekväm och uppskattar att arbeta både självständigt och i grupp. Då rollen innefattar mycket kontakt med interna såväl som externa aktörer krävs en god kommunikationsförmåga, både på svenska och engelska. Vi ser att du är en självgående, driven och flexibel person då du ska leda och hålla samman arbetet med att upphandla företagshälsovården.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Detta är initialt ett uppdrag på ca ett halvår med chans till förlängning.
Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Jonna Svenson på mejl Jonna.Svenson@skill.se

Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.

Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Ekonomi, Administration, Juridik
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag 18 feb 2023 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag. People change - everything.