Elmontör till Saab Aeronautics i Linköping

Elmontör till Saab Aeronautics i Linköping


Saab Aeronautics Elverkstad stärker upp med fler Elmontörer! Som Elmontör har du en betydande roll där ditt arbete bidrar till att elen i flygplanet fungerar. Här erbjuds du ett utvecklande arbete i en högteknologisk miljö.

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är ca 18 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling.

Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där mångfald ses som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Idag arbetar ca 50 Elmontörer på avdelningen och du blir en del av detta härliga team som jobbar med målstyrda grupper och 5S. Initialt kommer du att få en kortare utbildning inom området och sedan utvecklas du i rollen med hjälp av din fadder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
* Bygga kablage och paneler till flygande farkoster
* Arbeta med små komponenter och lödning


Din profil
Som person är du tålmodig och strävar alltid efter att nå bästa kvalitet på ditt arbete. Med din positiva attityd bidrar du till det goda klimatet i arbetsgruppen. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper där noggrannhet och god samarbetsförmåga är ledord. Du är en lagspelare samtidigt som du inte har några svårigheter med att arbeta individuellt.


Krav för tjänsten är:
* En fullföljd gymnasieutbildning, med fördel inom teknik eller elektronik
* Goda språkkunskaper i svenska och engelska
* God datorvana
* Hälsoundersökning med godkänt färgseende.


Meriterande:
* Tidigare erfarenhet av lödning
* Arbetslivserfarenhet inom liknande område


Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan på www.skill.se redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Detta är initialt ett långsiktigt konsultuppdrag som för rätt person leder till en anställning på Saab.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Frida Jakobsson (Frida.jakobsson@skill.se)

Låter det som något för dig?

Varmt välkommen med din ansökan!.

Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://skill.se/
Sista ansökningsdag 16 feb 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag. People change - everything.