Hoppa till innehåll
Securitas logotyp

Driftchef Linköping

Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet av arbetsledning och är intresserad av att ta nästa klivet i karriären? Eller du kanske alltid har varit lite nyfiken på hur det skulle vara att jobba som chef? Vi på Securitas letar just nu efter en driftchef där du kan vara den vi söker. Hos oss blir du en del av en verksamhet där vi alla är olika, men där vi delar samma engagemang: att skapa trygghet i samhället.

Som driftchef kommer du att arbeta med att skapa rätt förutsättningar för de medarbetare du är ansvarig för. Detta görs genom att skapa engagemang i gruppen, leda med tydlighet samt skapa väl sammansvetsade team och till din hjälp har du din egen avdelningschef att bolla utmaningar med.  På Securitas vill vi vara bäst i vår bransch och i rollen som driftchef kommer du ha en stor påverkan på detta genom att vara i dialog med såväl kunder, anställda samt chefskollegor omkring dig.

Du kommer till exempel att:

  • Leda och planera det dagliga arbetet inom din avdelning på ett effektivt sätt
  • Säkerställa att Securitas policys följs och efterlevs
  • Ha personalansvar över de personer som rapporterar till dig.
  • Vara marknadsinriktad

Tjänsten passar dig som drivs av att jobba genom andra och få medarbetare och anställda omkring dig att trivas och vilja göra sitt absolut bästa varje arbetsdag. Hos oss arbetar vi med att få människor att känna sig trygga varje dag och varje natt - i denna roll erbjuds du möjligheten att skapa denna trygghet såväl internt som externt.

Vi är trygghet. Vi är Securitas.


Kvalifikationer

Har goda kunskaper i svenska och engelska i så väl tal som skrift. Har du erfarenhet av arbetsledning, eller har en utbildningsbakgrund inom ekonomi eller arbetsrätt är detta meriterande men inget krav. Störst vikt kommer vi att lägga vid din personliga lämplighet för tjänsten. Ser gärna att du är chef idag

Som person är du ärlig, hjälpsam och vaksam och får dina medarbetare att känna sig trygga. Att ta ansvar kommer naturligt för dig och du har lätt för att se andras behov. Vi ser också att du är en företagsam person som levererar resultat och som kan driva förändring när det behövs.


Ytterligare information

Du söker till tjänsten genom att klicka på ansök här nedan. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten: inkom med din ansökan redan idag!

Securitas har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster. Har du frågor kring rollen är du dock varmt välkommen att höra av dig till kontaktperson: lars.engvall@securitas.se.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan). Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer även urvalstester att användas.

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Unionen och Ledarna.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 juli 2023 (46 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

I över 85 år har vi på Securitas sett till att människor känner sig trygga i sin vardag. Åren ger oss erfarenhet och kompetens som vi behöver när vi nu blickar framåt. För vi är övertygade om att den trygghet och säkerhet som vi står för kommer att vara viktigare än någonsin i framtiden.

Numera har vi kollegor över hela världen. Det betyder att vi har samlat ännu mer kompetens och kunskap inom Securitas. Och som Sveriges största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan.

Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare