Hoppa till innehåll
Samhall logotyp

Systemförvaltare till Samhall i Linköping

Ansök nu
Är du tekniskt intresserad och nyfiken på integrationer? Sök rollen som Systemförvaltare hos Samhall i Linköping!

Här får du vara med och skapa stort värde genom att förvalta system som påverkar tusentals användare varje dag! Samhall är Sveriges största arbetsgivare och med sin moderna och framåtlutade IT-avdelning kan vi erbjuda dig spännande tekniska utmaningar och goda utvecklingsmöjligheter! Här väntar ett vänligt och öppet team som arbetar efter ledorden teamwork, servicekänsla och struktur som ser fram emot att hälsa dig välkommen!

Vi erbjuder dig

Till att börja med kommer du att bli en del av en viktig samhällsaktör som utgår från idén om att skapa ett meningsfullt och utvecklande arbete för personer med funktionsnedsättning.

Dessutom erbjuder vi:
 • En platt organisation där det är lätt att få gehör för sina idéer och som präglas av öppet klimat
 • En arbetsplats som genomsyras av öppenhet och där vi gärna delar med oss av kunskaper och erfarenheter
 • En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och en engagerad chef som är mån om att du ska trivas
 • Ett förmånspaket innehållande b.la. Friskvård och flexpension
Det här gör du hos oss

Du kommer främst att jobba med support, förvaltning och utveckling för system för schemaläggning och planering utveckling av integrationer mellan våra systemstöd för HR, lön och ekonomi. Tillsammans med dina kollegor kommer du också:
 • Delta i utvecklingsprojekt tillsammans med systemleverantörer
 • Jobba med kravställning av system och integrationer tillsammans med verksamheten
 • Ha kontakt med leverantörer vid uppgraderingar, supportärenden mm
 • Delta i acceptanstester
 • Arbeta med systemadministration
 • Delta som expertstöd i systemfrågor i utredningar avseende nya tillämpningar inom området
 • Arbeta med ständiga förbättringar och bidra till kvalitetsutveckling inom förvaltningen
 • Delta i olika förvaltningsforum
Ditt team och arbetsplats

Samhalls IT-avdelning har tre leveransteam/enheter och du kommer att ingå i enheten Applikation och Utveckling som har totalt ca 20 anställda och ett antal konsulter. I varje enhet finns systemförvaltare, systemutvecklare, IT-arkitekt och testare. Du kommer till ett kunnigt och prestigelöst team där vi hjälps åt och har roligt tillsammans. I ditt närmaste team kommer du framför allt jobba tätt ihop med en annan erfaren systemförvaltare. Du rapporterar till leveransområdeschef IT Jenny Björnholm. Samhall har sina fina lokaler på St: Larsgatan, mitt i centrala Linköping. Vi tillämpar en hybrid arbetsplatslösning där du kan jobba på distans två dagar i veckan.

Mer om dig

För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet av att ha jobbat som systemförvaltare sedan tidigare. Du har ett tekniskt intresse av och förståelse för integrationer och API:er. Du motiveras av att hjälpa och stötta andra. Du trivs när du ena stunden hjälper en kollega med något för att i nästa stund lyfta blicken till en mer strategisk nivå för att bidra till verksamhetens långsiktiga utveckling. Du har mycket god förmåga att anpassa din kommunikation till mottagaren och dess område. Då vi arbetar i team är det viktigt att du är lyhörd och har lätt för att samarbeta. Nyfikenhet, prestigelöshet och engagemang är andra egenskaper vi tror passar för denna roll.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson
Madelene Larsson
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 okt. 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Vi erbjuder tjänster inom allt från städ, tvätt och fastighetsskötsel till logistik, tillverkning, handel och omsorg. Vi är rikstäckande med dryga 25 000 anställda på cirka 600 orter och omsätter över åtta miljarder kronor per år. Genom våra kunduppdrag utvecklar vi personer med funktionsnedsättning och vi lyckas så bra för att vi är bäst på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare