Hoppa till innehåll
Sales logotyp

Utesäljare, belysning

Publiceringsdatum
17 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Anders Stenvall
Telefon
Ansök nu
Solar Group är ett ledande sourcing- och serviceföretag i Europa. Vi erbjuder mer än 260 000 olika produkter till våra kunder inom el, VVS, industri, belysning, säkerhet, klimat- och energilösningar med möjlighet till teknisk support och ett brett utbud av värdeskapande tjänster. På Solar i Sverige jobbar 600 medarbetare runt om i landet som varje dag gör skillnad hos oss. Som Utesäljare, belysning kommer du att tillhöra ett team med medarbetare som jobbar tätt tillsammans inom olika verksamhetsområden, så som tekniska innesäljare, utesäljare, belysningsprojektörer och butikssäljare.

- Du kommer att få kollegor som är professionella och hängivna sitt arbete. Gruppen präglas av god sammanhållning och bästa känslan är när vi tillsammans lyckas nå våra uppsatta mål. - Anders Stenvall, Sales Manager Light

Är du en lagspelare med passion för nya möten och att utveckla andras verksamhet? Här presenterar vi viktiga komponenter för att trivas och lyckas i rollen som Utesäljare, belysning på Solar:
 • Engagemang och kundfokus: Du brinner för att förstå våra kunders verksamhet och erbjuder dem unika perspektiv. Ditt engagemang är nyckeln till att bygga starka affärsrelationer.
 • Resultatorienterad planering: Du är en strukturerad person som arbetar målmedvetet mot långsiktiga försäljningsmål. Din planering är nyckeln till framgång.
 • Förtroendebyggande: Du trivs med att ha många kontaktytor och har lätt för att skapa förtroende. Det är viktigt att du kan navigera och bygga relationer inom alla led.
 • Kreativitet och självständighet: Som Utesäljare, belysning, är du självständig och kreativ. Du ser möjligheter och har en medveten säljstrategi för att nå dina mål.
 • Insiktsfull kommunikation: Du motiveras av att skapa nya insikter hos dina kunder. Din säljdialog är nyckeln till att öppna dörrar och skapa affärsmöjligheter.
 • Vi ser att många olika bakgrunder kan vara fördelaktigt i denna roll. Har du erfarenhet och teknisk kompetens är det positivt, men nyfikenhet för branschen, ett starkt driv och viljan att utvecklas är viktigast för oss.
Kortfattat om rollen
 • Utveckla nuvarande kundens verksamhet med de produkter och tjänster Solar har att erbjuda, samt inleda nya affärskontakter.
 • Vidareutveckla affärsområdet belysning tillsammans med dina kollegor.
 • Medverka i våra interna och externa utbildningar, kundevent, seminarier och mässor.
 • Din tjänstebil kommer vara ett viktigt redskap och du behöver B-körkort för rollen.
Vi är stolta över

Våra medarbetare som varje dag gör skillnad. Det vi ofta hör från våra medarbetare är:

"Känslan av förtroende och att det jag gör är viktigt - alla bidrar till den större helheten"

"Jag har alltid någon att vända mig till. Vi hjälps åt!"

"Mina kollegor och våra kunder är det som gör jobbet speciellt"

"Omväxling och variation berikar mitt arbete"

Vi erbjuder bland annat förmåner som
 • Fast grundlön, kollektivavtal, friskvård och tjänstepension är grundläggande självklarheter
 • Utfyllnad av lön vid föräldraledighet
 • 30 dagars semester
 • För oss är personlig utveckling viktigt och många har gjort interna resor hos oss. Här kan du läsa om några medarbetare som gör skillnad hos oss.
Kontakt & ansökan

Är du nyfiken på oss? Vi är nyfiken på dig och ser fram emot din ansökan! Vill du ha mer information om rollen kan du kontakta: Anders Stenvall, Sales Manager Light, anders.stenvall@solar.se, +46 701 65 28 90
Sales logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juni 2024 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Solar Sverige är i dag en av Europas ledande sourcing- och servicepartners med verksamhet främst inom el, VVS, industri och klimat/energi. Vår kärnverksamhet kretsar kring varuförsörjning, tjänster och optimering av våra kunders verksamheter. Vi tror på kraften i att tänka framåt och strävar alltid efter att förstå våra kunders behov i syfte att tillhandahålla relevanta, personliga och värdefulla tjänster. Läs mer om oss på solar.se.