Hoppa till innehåll
Sales logotyp

Teknisk innesäljare EL

Ansök nu
Trivs du i ett arbete med fokus på försäljning, service och nöjda kunder? Vill du ha ett jobb där du får dra nytta av ditt kunnande inom EL och ditt driv att hitta lösningar? Vi söker nu en ny stjärna till vårt Kompetenscenter i Linköping som vill utvecklas tillsammans med oss! Du blir del av ett engagerat team med mycket arbetsglädje och samarbete i fokus.

Som Teknisk innesäljare hos Solar bemöter du dagligen våra kunder med att erbjuda vägledning och bästa möjliga service utifrån deras behov. Hos oss förbättrar du våra kunders verksamheter genom teknisk rådgivning och försäljning av produkter inom våra affärsområden samt våra värdeskapande tjänster.

Vi erbjuder

Ett omväxlande och utmanande arbete hos ett av norra Europas mest innovativa och ledande Sourcing & Services-företag inom El, VS och Industri. Vi vet att Solars möjligheter att växa hänger på att våra medarbetare fortsätter att utvecklas. Personlig utveckling värderar vi högt. Du har möjlighet att forma din egen vardag och utveckla din kompetens i en inspirerande miljö. Vi lever efter mottot "Stronger together" och nu behöver vi dig för att bli ännu starkare.

Ditt fokus

Utifrån kundens behov och din kunskap inom branschen arbetar du med försäljning av Solars produkter och tjänster över telefon och dator. I din roll kommer du att arbeta med fokus på EL området och samarbeta med kollegor inom Solar kring sådant som offerter, nya kunders potential och behov av produkter och tjänster samt delta vid olika kundaktiviteter.

Vi ser gärna att du har
  • Det viktigaste av allt är din känsla för service men vi vill även att du harkunskap eller erfarenhet från EL-branschen (exempelvis från utbildning, erfarenhet som montör eller försäljning av produkter).
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Baskunskaper i engelska
  • Gärna erfarenhet inom försäljning
Din profil

Förutom att du har ett stort intresse för försäljning ser vi att du är serviceinriktad och tycker om att arbeta med många kontaktytor. Du har förmåga att förstå kundens behov och omvandla detta till ett aktivt sälj genom ett engagerat, kreativt och lösningsorienterat bemötande. Du tar stort eget ansvar i ditt arbete att agera professionellt, hitta effektiva lösningar för våra kunder och säkerställa goda affärer för att tillsammans med ditt team nå uppsatta mål. Utmaningar tar du till dig som en möjlighet att utvecklas i din roll. För att lyckas som Teknisk innesäljare hos oss behöver du trivas med ett strukturerat arbetssätt och att dagligen arbeta med digitala kommunikationsmedel.

Vill du veta mer om rollen som Teknisk innesäljare på Solar, möt då vår kollega Jonathan som berättar mer om sin vardag här.

Kontakt och ansökan

Vi arbetar med löpande urval och intervjuarbete och därför önskar vi din ansökan snarast. Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Per Larsson, Competence Center Manager på 0700 91 99 00 eller per.larsson@solar.se

Varmt välkommen med din ansökan via nedan länk!
Mer info
Kontaktperson
Per Larsson
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 juni 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare