Hoppa till innehåll
SafeTeam i Sverige AB logotyp

Säkerhetstekniker

Publiceringsdatum
25 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
SÖKES:
Tekniker inom larm, passersystem och CCTV till SafeTeam i Linköping

FINNES:
En av de bästa arbetsplatserna du kan få!

Varför jobba på SafeTeam?

Vi på SafeTeam är övertygade om att vi kan göra fantastiska saker tillsammans när vi trivs och mår bra på vår arbetsplats. Därför jobbar vi medvetet med att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare. Vi lever våra värderingar; Schyssta, Servicefokuserade och Säkra.

SafeTeam är stort nog för att erbjuda utvecklingsmöjligheter, stabilitet, kollektivavtal och fördelaktiga villkor – men samtidigt litet nog för en alldeles speciell och familjär stämning. Vi jobbar med ett brett produktutbud, allt ifrån passersystem, lås och larm till kameraövervakning, dörrautomatik, inbrottsskydd och brandskydd. Här hamnar du i gott sällskap, vi är cirka 180 härliga kollegor i Stockholm, Göteborg & region Väst och Malmö.

Nu expanderar SafeTeam och etablerar sig i Östergötland

Vi öppnar ett nytt kontor i Linköping och till detta nya kontor söker vi nya kollegor. Är det du, eller känner du någon som skulle passa som tekniker hos oss? Hos oss får du växa och vara med och bygga organisationen redan från start.

Vad ingår i jobbet?

Som tekniker jobbar du ute hos våra trevliga kunder med installation och service av alla SafeTeams produktområden. Det kan handla om inbrottslarm, passersystem, CCTV, lås och beslag, brandlarm, dörrautomatik och/eller värdeskåp.

Få kan alla produktområden, men vi kommer sätta en utbildningsplan tillsammans i lagom takt, så att du på sikt lär dig mer och mer. Vi kallar det kombitekniker – att kunna många produktområden.

Du kommer ingå i regionens team som ibland gör förkonfigurationer, innan installation ute hos kund. Detta bygger en bra teamkänsla på kontoret när arbeten sker i våra egna lokaler och är ett bra tillfälle till utbildning. Du kommer även att ha kontakt med våra övriga regioner och/eller samarbetspartners och vägleda dem i hur dessa lösningar sedan installeras. Du åker runt bland våra trevliga kunder och träffar många olika människor. I den här rollen erbjuder vi förmånsbil.

Var?

Det nya kontoret ligger i Mjärdevi i Linköping, Teknikringen 1C. Lokalen är helt nyrenoverad och anpassad för att passa våra behov av innovation och funktionalitet.

Regionen är en nysatsning och du får jobba i ett relativt nytt gäng med härliga kollegor. Tillsammans bygger vi upp rutiner och processer, med fokus på att ha en bra arbetsmiljö, säkra och trygga lösningar och självklart nöjda kunder. Vi har redan hittat ett riktigt gott samarbete och positiv energi. Vill du vara med på något nytt och bygga från grunden? Då kommer du att trivas hos oss!

Vad kan du?

För att kvalificera till denna tjänst vill vi att du har:
  • erfarenhet som larm-, cctv-, passer-, brand- och/eller låstekniker
  • erfarenhet som elektriker är meriterande
  • B-körkort
  • förmåga att ge hög service – "det där lilla extra" – till såväl kunder som kollegor. Service i särklass är nämligen kärnan i vår företagskultur.
Du har jobbat med installation, service och/eller driftsättning av säkerhetssystem. Du har god datorvana samt kunskap inom ett par, eller flera, av de vanligt förekommande fabrikaten, exempelvis Axema, RCO, Axis, Milestone eller Vanderbilt. Har du även erfarenhet av projektering och av att leda montagearbete är det meriterande, men inget krav.

Du har ett starkt driv av att vilja lära dig nya tekniska lösningar och produkter.

Du har förmågan att se kontoret som en helhet där vi alla hjälps åt för att uppnå våra mål.

Du drivs av att hitta på nya lösningar och se till så att kunder och kollegor blir nöjda.

Passar vi ihop?

Vi lägger stor vikt vid vem du är som person. Vi vill nämligen att du ska passa in i vårt team, trivas och stanna länge! Jobbar du hos oss kommer vi göra allt vi kan för att det ska bli så. Vi hoppas på samma ärliga engagemang från dig.

Vi har formulerat det såhär:

SafeTeams medarbetarlöfte
Du får jobba i ett proffsigt och familjärt företag där vi vill varandra och våra kunder väl. Här finns en genuin vilja att alltid göra sitt bästa. Vi gör det tillsammans, medarbetare och ledare har ett tätt samarbete hos oss. Det är viktigt att du tar ansvar och är prestigelös för att trivas, i utbyte får du möjligheter att utvecklas, en riktigt härlig gemenskap och en tillvaro som präglas av öppenhet och hjälpsamhet.

När kan du börja?

Har vi fångat ditt intresse? Härligt! Vi intervjuar löpande, så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar den rätta.

Frågor?

Vill du veta mer om jobbet? Hör av dig till regionchef Erik Lindgren, erik.lindgren@safeteam.se.

I den här rekryteringen har vi valt samarbetspartners och annonsvägar. Vi tackar därför vänligt men bestämt nej till vidare kontakter med rekryterings- och bemanningsföretag.

Eftersom vi är verksamma i säkerhetsbranschen görs en kontroll i Polisens belastningsregister inför anställning, vidare behöver du vara flytande i svenska i tal och skrift.

Vill du veta hur vi behandlar dina personuppgifter?
Vi använder Teamtailors verktyg för rekrytering. Vissa personuppgifter hanteras enligt Teamtailors integritetspolicy och vissa personuppgifter hanteras enligt SafeTeams integritetspolicy.

Liknande Jobb

SafeTeam i Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 mars 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

På SafeTeam jobbar vi med att skapa trygghet och säkerhet i fastigheter. Vi är cirka 200 personer som levererar riktigt bra service till våra kunder. Varje dag.

Här möts du av vänliga, engagerade och servicefokuserade kollegor. Och vi lever våra värderingar; Schyssta, Servicefokuserade och Säkra.

Kom och jobba med oss!