Hoppa till innehåll
Som tekniker jobbar du ute hos våra trevliga kunder med installation och service av alla SafeTeams produktområden. Det kan handla om inbrottslarm, passersystem, CCTV, lås och beslag, brandlarm, dörrautomatik och/eller värdeskåp.

Få kan alla produktområden, men vi kommer sätta en utbildningsplan tillsammans i lagom takt, så att du på sikt lär dig mer och mer. Vi kallar det kombitekniker - att kunna många produktområden.

Du kommer ingå i regionens team som ibland gör förkonfigurationer, innan installation ute hos kund. Detta bygger en bra teamkänsla på kontoret när arbeten sker i våra egna lokaler och är ett bra tillfälle till utbildning. Du kommer även att ha kontakt med våra övriga regioner och/eller samarbetspartners och vägleda dem i hur dessa lösningar sedan installeras.

Regionen är en nysatsning där vi tillsammans ska bygga upp rutiner och processer, med fokus på att ha en bra arbetsmiljö, säkra och trygga lösningar och självklart nöjda kunder.

Du åker runt bland våra trevliga kunder och träffar många olika människor. I den här rollen erbjuder vi förmånsbil.

Var?

Kontoret öppnar i det fina området Mjärdevi i Linköping, Teknikringen 1C. Lokalen nyrenoveras just nu (kommer pågå under hösten 2023) och anpassas för vår verksamhet. Tills lokalen är klar sitter vi i Vita Huset på Universitetsvägen 14, bara ett par hundra meter ifrån Teknikringen 1C.

Vad kan du?

För att kvalificera till denna tjänst vill vi att du har:
  • erfarenhet som larm-, cctv-, passer-, brand- och/eller låstekniker
  • erfarenhet som elektriker är meriterande
  • B-körkort
  • förmåga att ge hög service - "det där lilla extra" - till såväl kunder som kollegor. Service i särklass är nämligen kärnan i vår företagskultur.
Du har jobbat med installation, service och/eller driftsättning av säkerhetssystem. Du har god datorvana samt kunskap inom ett par, eller flera, av de vanligt förekommande fabrikaten, exempelvis Axema, RCO, Axis, Milestone eller Vanderbilt. Har du även erfarenhet av projektering och av att leda montagearbete är det meriterande, men inget krav.

Du har ett starkt driv av att vilja lära dig nya tekniska lösningar och produkter.

Du har förmågan att se kontoret som en helhet där vi alla hjälps åt för att uppnå våra mål.

Du drivs av att hitta på nya lösningar och se till så att kunder och kollegor blir nöjda.

SafeTeams medarbetarlöfte

Du får jobba i ett proffsigt och familjärt företag där vi vill varandra och våra kunder väl. Här finns en genuin vilja att alltid göra sitt bästa. Vi gör det tillsammans, medarbetare och ledare har ett tätt samarbete hos oss. Det är viktigt att du tar ansvar och är prestigelös för att trivas, i utbyte får du möjligheter att utvecklas, en riktigt härlig gemenskap och en tillvaro som präglas av öppenhet och hjälpsamhet.

När kan du börja?

Har vi fångat ditt intresse? Härligt! Vi intervjuar löpande, så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar den rätta.

Frågor?

Vill du veta mer om jobbet? Hör av dig till regionchef Erik Lindgren, erik.lindgren@safeteam.se.
SafeTeam i Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
04 nov. 2023 (32 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Erik Lindgren
Email

Om arbetsgivaren

Vi på SafeTeam är övertygade om att vi kan göra fantastiska saker tillsammans när vi trivs och mår bra på vår arbetsplats. Därför jobbar vi medvetet med att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare. Vi lever våra värderingar; Schyssta, Servicefokuserade och Säkra.

SafeTeam är stort nog för att erbjuda utvecklingsmöjligheter, stabilitet, kollektivavtal och fördelaktiga villkor - men samtidigt litet nog för en alldeles speciell och familjär stämning. Vi jobbar med ett brett produktutbud, allt ifrån passersystem, lås och larm till kameraövervakning, dörrautomatik, inbrottsskydd och brandskydd. Här hamnar du i gott sällskap, vi är cirka 180 härliga kollegor i Stockholm, Göteborg & region Väst och Malmö.
https://safeteam.se/

Liknande Jobb