Hoppa till innehåll
SafeTeam i Sverige AB logotyp

Projektör/behörig ingenjör Inbrottslarm

Publiceringsdatum
25 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
SÖKES:
Projektör/behörig ingenjör inom Inbrottslarm till SafeTeam i Linköping

FINNES:
En av de bästa arbetsplatserna du kan få!

Varför jobba på SafeTeam?

Vi på SafeTeam är övertygade om att vi kan göra fantastiska saker tillsammans när vi trivs och mår bra på vår arbetsplats. Därför jobbar vi medvetet med att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare. Vi lever våra värderingar; Schyssta, Servicefokuserade och Säkra.

SafeTeam är stort nog för att erbjuda utvecklingsmöjligheter, stabilitet, kollektivavtal och fördelaktiga villkor - men samtidigt litet nog för en alldeles speciell och familjär stämning. Vi jobbar med ett brett produktutbud, allt ifrån passersystem, lås och larm till kameraövervakning, dörrautomatik, inbrottsskydd och brandskydd. Här hamnar du i gott sällskap, vi är cirka 180 härliga kollegor i Stockholm, Göteborg & region Väst, Linköping och Malmö.

Nu expanderar SafeTeam och etablerar sig i Linköping

Vi öppnar ett nytt kontor i Mjärdevi, Linköping, och till detta nya kontor söker vi nya kollegor. Är det du, eller känner du någon som skulle passa som projektör/behörig ingenjör hos oss? Hos oss får du växa och vara med och bygga organisationen redan från start.

Vad ingår i jobbet?

Som projektör/behörig ingenjör hos oss på SafeTeam fokuserar du på säkerhetssystem, särskilt larm- och passersystem, samt andra produktområden som kamerabevakningssystem vid behov. Du är den tekniska experten som stöttar resten av teamet och blir spindeln i nätet kring all teknik, oavsett om det handlar om befintliga eller nya lösningar. Du spelar en avgörande roll i att ta fram tekniska underlag, diskuterar och analyserar tekniska lösningar, och samarbetar med projektledare och koordinatorer för att adressera tekniska behov eller eventuella problem. Ibland kan du även vara ansvarig för att hantera kunder under en begränsad tidsperiod, men huvudsyftet är att erbjuda tekniskt stöd till övriga i organisationen.

I ditt arbete har du ett nära samarbete med dina kollegor på SafeTeam, särskilt i de tidiga skedena av säljprocessen. Din roll sträcker sig från att skapa kostnadsberäkningar och anpassade systemlösningar till att granska offerter och fungera som stöd för projektledarna. Med andra ord, du fungerar som den tekniska rådgivaren och delar med dig av din expertis för att hjälpa och stödja dina kollegor.

Dessutom innebär din roll att vara en resurs och ett stöd för teknikerna i deras dagliga arbete. Detta kan innebära att gå igenom prioriteringar, diskutera tekniska lösningar och erbjuda stöd och utbildning. Det är värt att notera att teknikernas arbetsdag planeras dagligen av koordinatorer, är arbetsledda av den operativa chefen och rapporterar till regionchefen.

Var?

Det nya kontoret ligger i Mjärdevi i Linköping, Teknikringen 1C. Lokalen är helt nyrenoverad och anpassad för att passa våra behov av innovation och funktionalitet.

Regionen är en nysatsning och du får jobba i ett relativt nytt gäng med härliga kollegor. Tillsammans bygger vi upp rutiner och processer, med fokus på att ha en bra arbetsmiljö, säkra och trygga lösningar och självklart nöjda kunder. Vi har redan hittat ett riktigt gott samarbete och positiv energi. Vill du vara med på något nytt och bygga från grunden? Då kommer du att trivas hos oss!

Vad kan du?

För att kvalificera till denna tjänst vill vi att du har:
  • erfarenhet av att projektera säkerhetssystem
  • ett intresse för IT
  • vilja att lära andra
  • B-körkort
  • förmåga att ge hög service - "det där lilla extra" - till såväl kunder som kollegor. Service i särklass är nämligen kärnan i vår företagskultur.
Vi söker dig med erfarenhet från säkerhetsbranschen. Du har god produktkännedom och erfarenhet av att leda projekt. Är du behörig ingenjör inbrottslarm ser vi det som mycket meriterande för tjänsten.

Kanske jobbar du redan idag med projektering/projektledning av säkerhetssystem, men vill utvecklas i en ny miljö. Kanske jobbar du som ledande tekniker/arbetsledare idag och vill utvecklas genom nya utmaningar.

Som person uppfattas du som en utomordentlig lagspelare med en stark förmåga att se helheten på kontoret. Du är hjälpsam och engagerad i att stödja dina kollegor för att nå våra gemensamma mål. Ditt driv och din förmåga att tänka kreativt hjälper oss att hitta innovativa lösningar och säkerställa att både kunder och kollegor är nöjda med ditt arbete. Du gillar att se andra utvecklas och lära sig.

I rollen som projektör/behörig ingenjör hos oss kommer du att vara ansvarig för flera tekniska paketeringar och projekteringar. Ibland kan det vara flera projekt samtidigt och du behöver därför ha förmågan att självständigt prioritera ditt arbete. Det är avgörande att du är strukturerad och har en stark inriktning på att uppnå målen. Eftersom du är en nyckelperson för att övriga ska lyckas med att ta fram tekniska erbjudanden och lösningar är det även viktigt att du besitter en hög grad av servicekänsla och kan säkerställa att vi tillsammans uppnår branschens bästa kundupplevelse!

Passar vi ihop?

Vi lägger stor vikt vid vem du är som person. Vi vill nämligen att du ska passa in i vårt team, trivas och stanna länge! Jobbar du hos oss kommer vi göra allt vi kan för att det ska bli så. Vi hoppas på samma ärliga engagemang från dig.

SafeTeams medarbetarlöfte
Du får jobba i ett proffsigt och familjärt företag där vi vill varandra och våra kunder väl. Här finns en genuin vilja att alltid göra sitt bästa. Vi gör det tillsammans, medarbetare och ledare har ett tätt samarbete hos oss. Det är viktigt att du tar ansvar och är prestigelös för att trivas, i utbyte får du möjligheter att utvecklas, en riktigt härlig gemenskap och en tillvaro som präglas av öppenhet och hjälpsamhet.

När kan du börja?

Har vi fångat ditt intresse? Härligt! Vi intervjuar löpande, så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar den rätta.

Frågor?

Vill du veta mer om jobbet? Hör av dig till regionchef Erik Lindgren, erik.lindgren@safeteam.se.

I den här rekryteringen har vi valt samarbetspartners och annonsvägar. Vi tackar därför vänligt men bestämt nej till vidare kontakter med rekryterings- och bemanningsföretag.

Eftersom vi är verksamma i säkerhetsbranschen görs en kontroll i Polisens belastningsregister inför anställning, vidare behöver du vara flytande i svenska i tal och skrift.

Vill du veta hur vi behandlar dina personuppgifter?
Vi använder Teamtailors verktyg för rekrytering. Vissa personuppgifter hanteras enligt Teamtailors integritetspolicy och vissa personuppgifter hanteras enligt SafeTeams integritetspolicy.
SafeTeam i Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 mars 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

På SafeTeam jobbar vi med att skapa trygghet och säkerhet i fastigheter. Vi är cirka 200 personer som levererar riktigt bra service till våra kunder. Varje dag.

Här möts du av vänliga, engagerade och servicefokuserade kollegor. Och vi lever våra värderingar; Schyssta, Servicefokuserade och Säkra.

Kom och jobba med oss!