Hoppa till innehåll
RE Fastigheter i Linköping AB logotyp

Vi söker en serviceinriktad målare till Linköping!

Publiceringsdatum
17 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Markus Olsson
Email
Telefon
Tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning och omfattar heltid, 40 h/vecka. Du kommer ingå i ett mindre förvaltningsteam som sköter den dagliga förvaltningen tillsammans med flertal externa entreprenörer. Tillsammans med vår nuvarande målare kommer du driva målnings- och renoveringsprojekt. Du rapporterar till förvaltare i organisationen.
Arbetet innebär omfattande kontakter med såväl hyresgäster som entreprenörer i fastighetsbranschen.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

  • Vara med i renoveringsprojekt av lägenheter i våra fastigheter, Målning/tapetsering samt komplettering av utrustning i lägenheter.
  • Planerade och akuta målningsarbeten såväl inomhus som utomhus.
  • Åtgärda felanmälningar från våra hyresgäster samt utföra egenkontroller
  • Aktivt delta i den dagliga förvaltningen.

Kvalifikationer

Du har en bakgrund från måleribranschen men även erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande. Tjänsten innebär att man arbetar nära hyresgästerna och är vårt ansikte utåt. Stor vikt kommer därför läggas vid social kompetens och personliga egenskaper.

Som person är du kundorienterad och arbetar aktivt för att våra hyresgäster ska trivas.
Arbetsuppgifterna är varierande och krav ställs på noggrannhet och ansvarskänsla. Du är självgående, positiv och har ett trevligt bemötande.

B-körkort är ett krav.
RE Fastigheter i Linköping AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 mars 2024 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RE Fastigheter i Linköping AB

Vi är ett familjeägt fastighetsbolag i Linköping som äger och förvaltar ca 500 bostadslägenheter och ca 7000 m2 lokaler. Fastighetsbeståndet ligger till största del centralt i Linköping, främst i Tannefors. Vi arbetar för att aktivt och långsiktigt förvärva, förvalta och förädla fastigheter. Fokus för vår fastighetsförvaltning är att skapa långsiktigt hållbara byggnader med låg energianvändning och hög komfort för våra hyresgäster. Vi arbetar aktivt med att uppgradera våra lägenheter till en standard som våra hyresgäster efterfrågar.