Hoppa till innehåll
Ramirent AB logotyp

Mekaniker till Ramirents Liftcenter i Linköping

Ansök nu
Vi söker nu dig som vill ge Ramirents maskiner lite omtanke och kärlek ute på fältet.

Som Mekaniker är ditt huvudsakliga ansvar att Ramirents tyngre maskiner (entreprenadmaskiner & liftar) repareras enligt maskintekniska regler både ute på fält och inne på vår nybyggda verkstad. Här kommer du att arbeta nära kund och ingå i en gemenskap där din insats är betydelsefull. Resor förekommer i tjänsten, du är verksam i Östergötland och Södra Södermanland med placering i våra nya lokaler i Linköping.

Du kommer att:
 • Arbeta med förebyggande service av maskiner både i fält och på verkstad.
 • Genomföra reparationer, främst hos kund men också inne på verkstaden.
 • El- och hydraulikarbeten förekommer i vår maskinpark Iordningställande av maskiner för uthyrning.
 • Beställning av reservdelar.
 • Arbeta i våra IT-system med förekommande uppgifter.
 • Teknisk support, både externt & internt.
Din profil
 • Vi ser att du har genomgått gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande.
 • Flerårig erfarenhet som mekaniker och tidigare erfarenhet av kundkontakt.
 • Kännedom om maskinernas konstruktion och funktion.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska.
 • Erfarenhet från uthyrningsverksamhet eller byggbranschen är meriterande.
 • B-körkort är ett krav, BE kort är meriterande.
 • Har du utbildningsbevis inom Teleskoptruck, Mobila arbetsplattformar, Arbete på väg, Heta arbeten och truckkort är detta meriterande.
För att lyckas i rollen som mekaniker tror vi att du är utåtriktad, håller en hög servicenivå och alltid sätter kunden främst.

Vad kan Ramirent erbjuda dig?
På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda.

Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning om 6 månader. Tjänsten är på heltid.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan senast den 30/9. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Tomas Eliasson 013-28 97 31.

RAMIRENT AB är marknadsledande inom svensk maskinuthyrning. Ramirent hjälper sina kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör företaget genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirentgruppen har verksamhet i nio länder och tillhör sedan 2019 Loxamkoncernen som är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrnings-branschen och världens fjärde största maskinuthyrningsbolag.


Besök oss på www.ramirent.se

Ramirent - Din lokala maskinuthyrare
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

RAMIRENT är ett av Europas ledande maskinuthyrningsföretag. Vi levererar maskin- och säkerhetslösningar till såväl byggbranschen som övriga industrier, med målet att öka säkerheten och effektiviteten ute på arbetsplatserna. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. 2019 förvärvade Ramirent maskinuthyrningsbolaget Stavdal, vilket innebär att Ramirent nu är marknadsledande inom den svenska maskinuthyrningsbranschen. Ramirent har verksamhet i nio länder (Finland, Sverige, Norge, Estland, Lettland, Litauen, Tjeckien, Slovakien och Polen) och tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, världens tredje största maskinuthyrningsbolag.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare