Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Hårdvarunära mjukvaruutvecklare till spännande företag!

Vill du vara med och bidra till ny och spännande utveckling hos ett av Sveriges ledande företag inom säkerhet och försvar? Vår kund i Linköping söker nu en hårdvarunära mjukvaruutvecklare. Tjänsten passar dig som brinner för hårdvarunära programmering och vill arbeta på ett världsledande företag inom flera områden där du har möjlighet att göra konkret skillnad för säkerheten i vårt närområde. Du kommer arbeta i en lärande miljö med varierade och roliga arbetsuppgifter.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med vår kund en hårdvarunära mjukvaruutvecklare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos kund under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Vår kund i Linköping är världsledande inom flera områden rörande säkerhet och försvar och är stolta över att vara en del av Sveriges idag viktigaste marknad. I denna roll erbjuds du därför att få vara med på en spännande resa i bland annat byggandet av en ny stor simulator och där ingen dag är den andra lik.

Du kommer att tillhöra en sektion som har ansvar över drift, förvaltning och utveckling av datorplattformarna till en produkt hos vår kund. Teamet är idag cirka 20 kompetenta medarbetare i olika roller där du får möjlighet till stor personlig utveckling med hjälp av dina stöttande kollegor.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till emelie.johansson@pn.se

Arbetsuppgifter
Du erbjuds ett varierande arbete hos en attraktiv arbetsgivare i framkant. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:
  • Utveckling av en distribuerad skrivbordsapplikation samt implementering av denna
  • Programmering i främst C och C++
  • Framtagandet av drivrutiner och realtidsprogrammering inom Linux och/eller Solaris
Realtidsaspekten samt stora datamängder är några av utmaningarna i arbetet, viket också är det som gör jobbet extra intressant.

Vi söker dig som:
  • Har flera års erfarenhet av mjukvaruutveckling
  • Är civilingenjör från D, E eller Y alternativt motsvarande
  • Hanterar svenska flytande såväl i tal som skrift
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som mjukvaruutvecklare. Du har ett gediget datorintresse och är öppen för att hela tiden utvecklas. I ditt arbete är du självgående, kommunikativ och samarbetsvillig. Befattningen kräver att du genomgår en säkerhetsprövning som godkänns enligt gällande bestämmelser för säkerhetsskydd.

START: Omgående eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Linköping
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Emelie Johansson
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 apr. 2023 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare