Hoppa till innehåll
Ansök nu
Vill du bli en värdefull resurs på Bixias nyöppnade sälj- och supportavdelning i Linköping? Vi söker dig som vill ge förstklassig service på frågor inom el- och energiområdet och som drivs av att arbeta med försäljning. Är det du? Välkommen med din ansökan redan idag! 

Om oss
Bixia är ett energiföretag med cirka 90 anställda. Bixia ägs av Tekniska verken i Linköping, elbolaget som bygger världens mest resurseffektiva region. Vi vill bidra till verklig förändring. En grönare, friskare och mer hållbar förändring. Därför driver vi utbyggnaden av lokalproducerad el från förnybara energikällor genom att främja lokala initiativ och satsa på lokala producenter. Elbranschen står precis som många andra branscher inför stora förändringar. Den digitala utvecklingen påverkar hela vårt samhälle och vår bransch är inget undantag. Att göra hållbara val av produkter och tjänster blir mer och mer självklart och där vill Bixia vara en tydlig spelare.

Om tjänsten
Som säljande support på Bixia bistår du våra kunder med god service och rådgivande försäljning avseende Bixias produkter, exempelvis hållbara elval eller tilläggstjänster som solceller och laddboxar. Det är ett omväxlande arbete där du är kunden behjälplig genom telefon, mejl, chatt och i sociala medier. Din kundbas utgörs främst av privatpersoner men till viss del även av små och mellanstora företag. 

I din roll är du inkännande och läser av kundens individuella behov, samt arbetar med rådgivande försäljning. Du supporterar kunden i frågor om det energismarta hemmet och tjänster kopplat till det, handlägger ärenden och mejl samt ansvarar för enklare utredningar och åtgärder kring fakturor, avtal och priser.

Vad kan vi erbjuda dig?
Bixias medarbetare har olika roller, bakgrund och intressen. Det som förenar oss är stoltheten över det vi är med och bidrar till. Tillsammans med flera tusen lokala producenter av sol-, vind- och vattenkraft och alla våra kunder som väljer lokalproducerad el, bidrar vi till att få in mer förnybar el i systemet. På så sätt minskar våra totala utsläpp. Vår vision är att skapa en helt förnybar elmarknad.

Vi som arbetar på Bixia är engagerade, trivs på jobbet och har kunden i fokus. Här låter vi alla växa och ta plats, genom att uppmuntra och peppa varandra. Vi vågar fatta beslut och delar med oss av kunskap och genom samarbete arbetar vi för att nå Bixias mål. På Bixia tar alla medarbetare ansvar för helheten och förstår sitt bidrag till den. För att nå våra mål är vi anpassningsbara och driver hela tiden förändring.

I skiftet 2023/2024 flyttar vi vår verksamhet i Nässjö till Linköping vilket gör att du som tillträder tjänsten får möjlighet att bidra med din kompetens och dina erfarenheter när vi kompletterar det befintliga Linköpingskontoret med vår nya sälj- och supportavdelning. Under dina första 6 månader arbetar du som konsult via OnePartnerGroup, därefter är tanken att tjänsten övergår till en tillsvidareanställning hos oss på Bixia, förutsatt att alla parter är nöjda.

Om dig
Vi tror att du tidigare arbetat i en roll där du haft kontakt med kunder och att du vill arbeta i ett företag med moderna värderingar. Intresse av miljö- eller energifrågor är en fördel, men det viktigaste är att du har viljan att lära dig om vår verksamhet. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Talar du ytterligare språk, exempelvis arabiska, är det meriterande. Då datorn är ditt främsta arbetsredskap har du god datavana.

Hos oss är det stundtals högt tempo så du som person motiveras av det och gillar att jobba när det händer mycket. Vidare är du kundorienterad, lösningsfokuserad, orädd och nyfiken. Du är även bekväm med försäljning, såväl merförsäljning vid inringande samtal, som att ringa potentiellt nya kunder. Efter upplärning är du självgående, flexibel och initiativtagande. 

Övrigt

Tjänst: Visstidsanställning i 6 månader som konsult via OnePartnerGroup, därefter tilltänkt tillsvidareanställning hos Bixia, förutsatt att alla parter är nöjda
Placeringsort: Linköping, men under de första 3-6 månaderna kan pendling till Nässjö förekomma på betald arbetstid
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstid, vardagar
Tillträde: 1 oktober, eller enligt överenskommelse

Denna rekrytering sker i samarbete med OnePartnerGroup. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult och konsultchef Rebecka Karlsson på: rebecka.karlsson@onepartnergroup.se alternativt 0730-496812. Observera att vi på grund av GDPR ej tar emot ansökningar via mejl.

Urval sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag!
 
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare