Hoppa till innehåll
Ansök nu
Är du lyhörd, nyfiken och serviceinriktad? Söker du ett varierande extrajobb som kan övergå i sommartjänst till nästa år? Då kan denna administrativa roll hos Tekniska verken i Linköping passa dig!

Om Tekniska verken
Som medarbetare på Tekniska verken är du en viktig del av vår vision - att bygga världens mest resurseffektiva region. För att lyckas måste vi våga tänka innovativt och utveckla nya, smartare lösningar. Totalt är vi cirka 900 anställda som trivs i en lättsam företagskultur med en arbetsvardag som präglas av våra värdeord, drivande, positiva och trovärdiga. För oss är det självklart att ta vara på våra medarbetares olikheter genom en inkluderande värdegrund. Vi tycker också att det är viktigt att vår arbetsplats speglar samhället och värdesätter därför en jämn könsfördelning och mångfald i rekryteringsprocessen.

Om jobbet
Extrajobbet som administratör på Tekniska verkens avfallsanläggning i Gärstad innebär att du arbetar med administration på deras invägningscentral. Du ger kundservice till de chaufförer som kommer för att väga in sitt material samt sköter administration relaterat till invägningen. Du kommer även göra provtagning på material och ibland lotsa chaufförerna rätt inom anläggningen.

Du arbetar extra vid behov, då ordinarie personal har planerade utbildningar, semestrar eller är sjuka. Du som söker bör även ha intention om att vilja vara kvar i tjänsten och arbeta heltid 8 veckor under sommaren 2024.

Om dig
Vi söker dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% under terminerna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är lyhörd, nyfiken, serviceinriktad och trivs med att samarbeta med dina kollegor.

Då många av våra kunder är engelsktalande är det viktigt att du kan uttrycka dig väl både på svenska och engelska. Kan du ytterligare språk är det meriterande. Du som söker måste ha körkort, men resor i tjänsten sker med företagets bil.  

Övrigt
Omfattning: Extra vid behov, samt 8 veckor heltid under sommaren 2024
Arbetstider varierar, men under sommaren 2024 går du på följande schema: Kl. 06-14 och 10:15-18:15, schemat växlar varannan vecka mellan dessa tider

Du kommer att arbeta på plats på Tekniska verkens anläggning i Gärstad, Linköping, men vara anställd som konsult via OnePartnerGroup.

På grund av GDPR kan vi tyvärr inte ta emot din ansökan via mail utan vi hänvisar till ansökan via annonsen. Urvalet sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult och konsultchef Rebecka Karlsson på rebecka.karlsson@onepartnergroup.se alternativt till 0730496812.

Vi ser fram mot att få ta del av din ansökan!
Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Fler från samma arbetsgivare