Hoppa till innehåll
Oddwork logotyp

Data engineer till Yellow Elk // Linköping eller remote

Publiceringsdatum
02 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Mattias Marberg
Telefon
Ansök nu
Intresserad av att driva dina egna framgångar, men vill samtidigt ha tryggheten av en anställning i ryggen? Exakt det och mycket mer finner du hos oss på Yellow Elk. Med visionen att vara det perfekta företaget för konsulten, erbjuder vi dig maximal frihet och möjlighet att påverka ditt arbete samtidigt som du har kultur, struktur och erfaren säljkraft inom armlängds avstånd. Efter ett rekordår med tillväxt behöver vi nu rekrytera ännu fler konsulter. Är du som oss, ett big fan av datadriven utveckling och entreprenörskap? Bli en del av vårt nätverk av proffs och skicka in din ansökan idag!


Hur funkar detta upplägg, då?

Jo, så här är det: Vi vill att alla våra konsulter ska känna sig nöjda och vara en del av ett sammanhang som värdesätter personlig frihet, starkt kollegialt nätverk och utvecklande uppdrag. Ett sammanhang där du, med minimal styrning och lika förutsättningar, kan påverka såväl ekonomisk ersättning som arbetstider och kompetensutveckling. På så sätt skapar vi en unik möjlighet där du får friheten att forma din vardag precis som en egenföretagare, samtidigt som du har tryggheten i att vara anställd med garanterad grundlön. Enkelt och rakt. Samma för alla. Vi är nämligen Yellow Elk. Inte som alla andra.


Det här får du:

  • Möjlighet att köpa in sig i bolaget och få del i vår utveckling i ett större perspektiv.
  • Gemensamma aktiviteter. Traditionen bjuder att vi vid varje månadsslut träffas för att äta, snacka och dricka gott tillsammans. Detta kallar vi Lönepils och är en tradition som ligger oss varmt om hjärtat.
  • En stor konferensresa varje höst. Senast var vi i Kroatien och seglade i fyra dygn.
  • Marknadsledande ersättning samt startkapital för inköp av arbetsredskap, telefon och dator
Det här har du med dig:
  • Relevant universitetsutbildning
  • Helhetsförståelse för och erfarenhet av att jobba med data
  • Flera års erfarenhet av arbete med plattformar som Databricks, Snowflake, Big Query, Power BI och liknande
  • Svenska och engelska

Om oss på Yellow Elk

Vår resa började 2018 med en liten, men ytterst driven, grupp av människor. Idén var att skapa branschens bästa konsultföretag. För vi vet att en attraktiv arbetsgivare attraherar de skarpaste konsulterna - vilka i sin tur genererar nöjda kunder. Vi är "Devoted to data" från ax till limpa och bemästrar allt inom datadriven utveckling - från data lake och data warehouse till masterdata, AI och Business Intelligence. Vi har sedan start vuxit kontinuerligt och finns idag på fem hubbar runt om i landet. Vill du bli en av oss? Skicka in din ansökan idag!


START
: Enligt överenskommelse

PLATS: Kontor i Linköping, remote

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Lön baserad på debiterat värde mot kund

KONTAKT: Talent Manager Mattias Marberg, mattias.marberg@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-12-22

Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.
Oddwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 dec. 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Fler jobb från samma arbetsgivare