Hoppa till innehåll
Nytida logotyp

Vikariat till Alarp gruppbostad med tillhörande daglig verksamhet

Ansök nu
Nu söker vi två vikarierande boendestödjare till vårt team på Alarp 80 %.

Om Alarp
Alarp är en gruppbostad som vänder sig till vuxna personer tillhörande personkrets 1 enligt LSS med inriktning mot personer med lindrig till måttlig funktionsnedsättning samt personer med autism eller autismliknande tillstånd. Gruppbostaden har plats för sex personer. Gruppbostaden ligger i Tinneröområdet utan tillgång till lokaltrafik, kravet är att man har körkort och tillgång till bil.

Om rollen
I rollen som boendestödjare utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering, städning, samhällskontakter och kommunikation. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor och att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid. I dina uppgifter ingår även att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner. Arbetstiden är förlagd dagtid och kvällstid. På Alarp finns en tillhörande daglig verksamhet där den enskilde erbjuds stimulans, utveckling, meningsfullhet och gemenskap efter dennes önskemål.
Mer info
Kontaktperson
Nytida AB
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 okt. 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare