Hoppa till innehåll

Arbetsledare till Linköping

Är du en strukturerad ledare med passion för att driva förändring och optimera verksamhet? Ta chansen att leda Norstat Sverige AB:s produktionsanläggning i Linköping, där du kommer att forma framtidens datainsamling och vara en del av ett framgångsrikt härligt team.

Norstat Sverige AB är Sveriges ledande företag inom datainsamling. Vi använder oss av väldokumenterade metoder för att samla in tillförlitlig data kring ett stort antal frågeställningar i alla tänkbara målgrupper. Bland våra kunder finner man alltifrån statliga myndigheter till globala varumärken. 

Om rollen
Vi söker en arbetsledare som ska axla ansvaret för vår svenska produktionsanläggning i Linköping. Här genomförs hundratusentals marknadsundersökningar samt rekryteringar av respondenter till kvalitativa undersökningar via telefon varje år. På kontoret arbetar över hundra medarbetare, varav de flesta är studerande, med olika områden inom datainsamling. Vi är verksamma både dag- och kvällstid mot företag respektive allmänheten.

I ditt uppdrag ingår följande ansvarsområden:

  • Personalansvar
  • Rekrytering och utbildning av personal
  • Ansvar för kvalitets- och effektivitetsuppföljning
  • Vara med och leda den dagliga verksamheten
  • Hantera kapacitetsplanering
  • Interagera med projektledare kring genomförande av fältprojekt
  • Driva utveckling och förändringsarbete
  • Administration och rapportering

Vi sitter i ljusa, fina lokaler centralt vid Trädgårdstorget.  

Vem söker vi?
För att passa i rollen som arbetsledare krävs att du har goda ledaregenskaper, är analytisk och strukturerad med en vilja att jobba med förändrings- och förbättringsarbete. Kanske har du tidigare jobbat som kundtjänstansvarig/chef, produktionsledare eller inom logistik med personalansvar. Du har förmåga att driva ett antal parallella aktiviteter och projekt samtidigt.

Som arbetsledare klarar du av att hantera olika typer av affärs- och projektrelaterade prioriteringar, samtidigt som det är viktigt att du är personorienterad för att stödja och utveckla ditt team. Verksamheten är tydligt datadriven så vi ser att du har data- och systemvana, samt vana av att arbeta med data som beslutsunderlag och finner detta stimulerande.

Som person tror vi att du har en personlig integritet och en önskan om att göra skillnad. Du har en god social förmåga, är duktig på att hantera olika typer av människor och kan få kollegor runt dig att växa och prestera. Vidare har du ett starkt personligt driv och vilja att vara en del av ett vinnande lag.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Daniel Bjerndal. Du når Daniel på tel. 0720-920963.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Norstat har kontor i 15 länder och är en av Europas största datainsamlare för alla typer av undersökningar. Vi är Linköpings största ungdomsarbetsgivare och på kontoret på S:t Larsgatan arbetar ett hundratal olika medarbetare. I Sverige finns vi representerade i Stockholm, Linköping och Göteborg.

Företaget är en mycket stark och stabil aktör på sin marknad som levererar tillväxt och mycket goda ekonomiska resultat. Norstat Sverige är en del av koncernen Norstat Group, en av Europas ledande och mest framgångsrika fältdataleverantörer.

Norstat Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov. 2023 (1 dag kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup
http://www.saljpoolen.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Halmstad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Malmö stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Linköping
Organisation & ledning
Företagslogga
Norrköping
Organisation & ledning
Företagslogga
Linköping
Fordon
Företagslogga