Hoppa till innehåll
Meritmind AB logotyp

Interim Redovisningschef, Linköping

Ansök nu

Meritmind söker för kunds räkning en Redovisningschef för ett konsultuppdrag för vår kund i Linköping.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som beräknas starta i november och pågå under 6 månader.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som interim Redovisningschef
  • Operativt arbete med månads- och årsbokslut samt årsredovisning
  • Hantera skatt- och momsredovisning
  • Leda och fördela det löpande arbetet på avdelningen
Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi söker dig som har erfarenhet av operativt arbete med redovisning och som arbetar självständigt med hela bokslutsprocessen samt har förståelse för hela redovisningsflödet. Du har goda kunskaper och stort intresse för system och är en van användare av Excel. Rollen kräver att du känner dig bekväm att utrycka dig i tal och skrift på engelska. Du har ekonomisk eftergymnasial utbildning eller motsvarade förvärvad kunskap.

Personliga egenskaper:

Förutom din ekonomiska kompetens lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är flexibel och självgående i din natur. Du är strukturerad, ansvarstagande och ser gärna lösningar och förbättringar. Du är kommunikativ och har en öppen framtoning samt är en prestigelös lagspelare som får saker och ting att hända.

Placeringsort: Linköping

Om företaget: Återbruk

I detta konsultuppdrag samarbetar kunden med Meritmind.

Om Meritmind:

Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk inom ekonomi. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan:

För mer information om konsultuppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Malin Jeppsson på telnr 0701-660844 eller mail malin.jeppsson@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV och det är endast möjligt att bifoga ett dokument.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 nov. 2023 (52 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare