Hoppa till innehåll
Marcussons Entreprenadteknik AB logotyp

Marcussons söker nya anläggare!

Publiceringsdatum
08 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Vi grundlägger en hållbar framtid!

Det är vår vision och det beskriver vad Marcussons står för och brinner för. Vi på Marcussons jobbar för framtiden med ett hållbart, effektivt och långsiktigt företagsdrivande.

Marcussons Entreprenadteknik AB grundades 2006 av bröderna Robert och Jonas Marcusson. Bolaget har sedan starten växt stadigt både när det gäller omsättning och antalet anställda. 17 år senare har bolaget ca 50 anställda och omsatte 2023 ca 175 miljoner.

I takt med att bolaget blev större så ökade även behovet av större lokaler. Idag har bolaget en egen fastighet i Östra Malmskogen i Linköping sedan januari 2020, som rymmer bl.a. kontor, verkstad, tvätthall, gym och uppställningsplats.

2017, 2018, 2019 och 2020 blev Marcussons utnämnt till Gasellföretag av Dagens Industri. 2019 fick bolaget utmärkelsen "mästargaseller" eftersom de blivit utnämnda till Gasellföretag tre år på raken.

2019 fick Jonas och Robert även priset Infrastipendiet som Maskinentreprenörerna varje år delar ut till årets innovatör.

Är du trött på att ligga borta och vill komma hem till familjen efter jobbet? Vill DU vara med på vår framtidsresa? Då är Marcussons Entreprenadteknik rätt plats för dig. Tveka då inte att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till jobbansokan@marcussons.se.

Vi söker anläggare med minst 3 års erfarenhet inom yrket. Yrkesbevis och VA-kompetens är meriterande.

I rollen som anläggare hos oss arbetar du med olika typer av mark- och anläggningsarbeten såsom grundläggning, rörläggning, schaktarbete och stensättning.

Du kommer att ha ett omväxlande jobb och kommer för det mesta att arbeta utomhus. Du bör kunna hantera flera arbetsuppgifter parallellt och prestera bra även under tidspress.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och som anläggare hos oss är det viktigt att du är villig att utvecklas och att lära dig mer. Att du är prestigelös och gör alla uppgifter som behövs, även enklare arbetsuppgifter, ser vi som en självklarhet.

Du som söker är en lagspelare som förstår vikten av god kommunikation och sammanhållning på arbetsplatsen. Du har en positiv inställning och är prestigelös och lösningsorienterad i det dagliga arbetet. Detta visar du genom att du är generös med din kunskap och gärna både hjälper till eller tar emot hjälp av, och råd från, andra i gruppen.

Du som söker är självgående med en stark drivkraft, engagerad, flexibel, arbetsvillig, samarbetsvillig, ansvarstagande och tycker om att jobba med andra människor. Vi premierar personlig utveckling och framåtanda.

Våra projekt är för tillfället stationerade runtom i Östergötland, så resor till arbetet kan förekomma.

Det är en tillsvidareanställning på heltid 100% som inleds med provanställning på max 6 månader.
Marcussons Entreprenadteknik AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 mars 2024 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren