Marcussons söker nya anläggare!

Marcussons söker nya anläggare!

Vi grundlägger en hållbar framtid!

Det är vår vision och det beskriver vad Marcussons står för och brinner för. Vi på Marcussons jobbar för framtiden med ett hållbart, effektivt och långsiktigt företagsdrivande.

Marcussons Entreprenadteknik AB grundades 2006 av bröderna Robert och Jonas Marcusson. Bolaget har sedan starten växt stadigt både när det gäller omsättning och antalet anställda. 17 år senare har bolaget ca 50 anställda och omsatte 2021 ca 140 miljoner.

I takt med att bolaget blev större så ökade även behovet av större lokaler. Idag har bolaget en egen fastighet i Östra Malmskogen i Linköping sedan januari 2020, som rymmer bl.a. kontor, verkstad, tvätthall, gym och uppställningsplats.

2017, 2018, 2019 och 2020 blev Marcussons utnämnt till Gasellföretag av Dagens Industri. 2019 fick bolaget utmärkelsen "mästargaseller" eftersom de blivit utnämnda till Gasellföretag tre år på raken.

2019 fick Jonas och Robert även priset Infrastipendiet som Maskinentreprenörerna varje år delar ut till årets innovatör.

Är du trött på att ligga borta och vill komma hem till familjen efter jobbet? Vill DU vara med på vår framtidsresa? Då är Marcussons Entreprenadteknik rätt plats för dig. Tveka då inte att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till jobbansokan@marcussons.se.

Vi söker anläggare med minst 3 års erfarenhet inom yrket. Yrkesbevis och VA-kompetens är meriterande.

I rollen som anläggare hos oss arbetar du med olika typer av mark- och anläggningsarbeten såsom grundläggning, rörläggning, schaktarbete och stensättning.

Du kommer att ha ett omväxlande jobb och kommer för det mesta att arbeta utomhus. Du bör kunna hantera flera arbetsuppgifter parallellt och prestera bra även under tidspress.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och som anläggare hos oss är det viktigt att du är villig att utvecklas och att lära dig mer. Att du är prestigelös och gör alla uppgifter som behövs, även enklare arbetsuppgifter, ser vi som en självklarhet.

Du som söker är en lagspelare som förstår vikten av god kommunikation och sammanhållning på arbetsplatsen. Du har en positiv inställning och är prestigelös och lösningsorienterad i det dagliga arbetet. Detta visar du genom att du är generös med din kunskap och gärna både hjälper till eller tar emot hjälp av, och råd från, andra i gruppen.

Du som söker är självgående med en stark drivkraft, engagerad, flexibel, arbetsvillig, samarbetsvillig, ansvarstagande och tycker om att jobba med andra människor. Vi premierar personlig utveckling och framåtanda.

Våra projekt är för tillfället stationerade runtom i Östergötland, så resor till arbetet kan förekomma.

Det är en tillsvidareanställning på heltid 100% som inleds med provanställning på max 6 månader.
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.marcussons.se/index.html
Sista ansökningsdag 27 mars 2023 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Marcussons Entreprenadteknik AB är ett anläggnings- och transportföretag med huvudkontor i Linköping. Vi är under ständig och snabb tillväxt och har idag 50 medarbetare och en omsättningsprognos på ca 150 miljoner 2022. Vi håller till i Östra Malmskogen i våra nybyggda lokaler med kontor, verkstad, tvätthall, gym och uppställningsplats m.m.

Vår huvudsakliga sysselsättning är att göra mark och grundarbeten åt i huvudsak byggföretag, bostadsföretag, kommun och landsting. Transporter är en gren av anläggningssidan där vi utför maskin, kran- och anläggningstransporter till både egna projekt och externa kunder. Under 2020 tog vi nästa steg i att utveckla bolaget genom att bli tilldelade två jobb inom infrastruktur.