Hoppa till innehåll
Marcussons Entreprenadteknik AB logotyp

Marcussons söker grävmaskinist till hjulgrävare

Publiceringsdatum
16 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Vi grundlägger en hållbar framtid!

Det är vår vision och det beskriver vad Marcussons står för och brinner för. Vi på Marcussons jobbar för framtiden med ett hållbart, effektivt och långsiktigt företagsdrivande.

Marcussons Entreprenadteknik AB grundades 2006 av bröderna Robert och Jonas Marcusson. Bolaget har sedan starten växt stadigt både när det gäller omsättning och antalet anställda. 15 år senare har bolaget ca 50 anställda och omsatte 2023 ca 175 miljoner.

I takt med att bolaget blev större så ökade även behovet av större lokaler. Idag har bolaget en egen fastighet i Östra Malmskogen i Linköping sedan januari 2020, som rymmer bl.a. kontor, verkstad, tvätthall, gym och uppställningsplats.

2017, 2018, 2019 och 2020 blev Marcussons utnämnt till Gasellföretag av Dagens Industri. 2019 fick bolaget utmärkelsen "mästargaseller" eftersom de blivit utnämnda till Gasellföretag tre år på raken.

2019 fick Jonas och Robert även priset Infrastipendiet som Maskinentreprenörerna varje år delar ut till årets innovatör.

Marcussons huvudsakliga sysselsättning är att göra mark och grundarbeten åt i huvudsak byggföretag, bostadsföretag, kommun och landsting. Transporter är en gren av anläggningssidan där vi utför maskin, kran- och anläggningstransporter till både egna projekt och externa kunder. Under 2020 tog vi nästa steg i att utveckla bolaget genom att bli tilldelade två jobb inom infrastruktur.

Vårt mål är att grundlägga omvärlden mot en hållbar framtid som regionens bästa arbetsgivare.

Vill DU vara med på vår framtidsresa? Tveka då inte att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till jobbansokan@marcussons.se.

Vi söker grävmaskinist till en av våra Cat 316. Vi söker dig med tidigare erfarenhet inom yrket. Maskinen är fullutrustad med GPS så tidigare vana att köra med GPS och maskinstyrning är ett krav. Förarbevis, arbete på väg och kunskaper inom utsättning, grundläggning och VA är meriterande.

I rollen som grävmaskinist hos oss arbetar du med olika typer av markarbeten såsom grundläggning, rörläggning, schaktarbete m.m.

Du kommer att ha ett omväxlande jobb och bör kunna prestera bra även under tidspress.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och som maskinist hos oss är det viktigt att du är villig att utvecklas och att lära dig mer. Att du är prestigelös och gör alla uppgifter som behövs, även enklare arbetsuppgifter, ser vi som en självklarhet.

Du som söker är en lagspelare som förstår vikten av god kommunikation och sammanhållning på arbetsplatsen. Du har en positiv inställning och är prestigelös och lösningsorienterad i det dagliga arbetet. Detta visar du genom att du är generös med din kunskap och gärna både hjälper till eller tar emot hjälp av, och råd från, andra i gruppen.

Du som söker är självgående med en stark drivkraft, lösningsorienterad, engagerad, flexibel, arbetsvillig, samarbetsvillig, ansvarstagande och tycker om att jobba med andra människor. Vi premierar personlig utveckling och framåtanda.

Våra projekt är för tillfället stationerade runtom i Östergötland, så resor till arbetet förekommer dagligen. Därmed är det ett krav att du har B-körkort och tillgång till egen bil.

Det är en tillsvidareanställning på heltid 100% som inleds med provanställning på max 6 månader.

Liknande Jobb

Marcussons Entreprenadteknik AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 mars 2024 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren