Hoppa till innehåll

Gör Karriär hos Mabema - Pionjärer inom Visionsteknik!

Är du nyutexaminerad automationsingenjör och vill arbeta på ett företag inom dynamisk visionsteknik? Mabema söker nu en passionerad automationsingenjör som delar deras vision för framgång. Här jobbar alla i nyckelroller och du kommer från start att vara med och driva dina egna kundprojekt. Klar att anta utmaningen? Ta nästa steg i din karriär hos Mabema och sök tjänsten redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Mabema en Applikationsingenjör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Mabema under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Om företaget
Mabema är en banbrytande aktör inom visionsteknik. Företaget använder avancerad kamerateknik och bildbehandling för att skapa innovativa lösningar inom fem nyckelområden:
 • Robot Vision: Revolutionera robotteknik och automation
 • Vision Inspection: Höja produktkvaliteten och minska fel och reklamationer
 • Ammo: kvalitetsinspektionslösningar för ammunition
 • Nuclear: Säkerhet och inspektion inom kärnkraftsindustrin
 • Wood: Virkesmätning för skogsindustrin
Ditt uppdrag:
Som vår automationsingenjör kommer du att spela en central roll i att utveckla och implementera visionstekniklösningar som driver Mabemas kunders framgång. Kundlösningar som Mabema tillhandahåller kommer att hjälpa företag att öka både produktkvalitet, produktivitet och minska kostnader.

Som Automationsingenjör kommer du att ansvara för ett flertal kundprojekt parallellt. Dina arbetsuppgifter kommer sträcka sig över hela processen, från utvärdering av kundbehov, tester och utprovning till det att projektet genomförs och driftsätts på plats ute hos kund. Du kommer att arbeta med programmering av utrustning, installation och slutligen igångkörning av de olika systemen hos kunderna. Under hela processens gång kommer du att ha nära kontakt med kunden. Till din hjälp kommer du ha möjlighet att använda dig av världsledande mjukvara inom machine vision inkluderande såväl traditionella bildbehandlingsverktyg som deep learning/AI.

Vi söker dig som har:
 • Utbildning inom automation
 • B-Körkort
 • Flytande kunskaper i svenska och engelska
 • Viljan och drivet att lära sig nya saker och ta sig an nya utmaningar
Vi ser det som meriterande om du har:
 • Praktisk och teoretisk erfarenhet av olika typer av utrustning inom automation
 • Erfarenhet av robotprogrammering
För rollen ser vi att du som person är nyfiken, lösningsorienterad och noggrann samt strukturerad i ditt arbete. Eftersom kundkontakt ingår i rollen ser vi även att du kan agera serviceinriktat och samarbetar väl tillsammans med andra.

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mabema logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
06 dec. 2023 (3 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Felicia Engvall
Email
Telefon

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!
https://pn.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare