Hoppa till innehåll
Logent logotyp

Lagermedarbetare till SAAB i Tannefors

Ansök nu
Nu söker vi en driven medarbetare till en spännande roll hos SAAB i Tannefors. Som lagerarbetare på SAAB kommer du att ha en varierande arbetsdag där du ingår i ett högpresterande team. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av plock och packning samt administration i lagersystemen. Det förekommer även truckkörning i vissa delar av lagret.

Om du arbetar inom lagerverksamhet idag och känner att du är redo för nya utmaningar kan detta vara en perfekt möjlighet för dig. Det är viktigt att du är noggrann och vill bidra till bra kvalitet i rollen som lagerarbetare på SAAB. Du kommer att jobba tillsammans med dina kollegor för att uppnå gemensamma mål. Det är en fördel om du har ett par års erfarenhet av lager- eller distributionsarbete.

För att lyckas i rollen ser vi att du är en tävlingsinriktad, initiativrik och noggrann person som trivs med att arbeta under eget ansvar och med känsla för avdelningens mål. Att samarbeta med kollegor och kunder är en viktig del av arbetet, vilket gör det viktigt att du är en person som trivs med att arbeta i grupp. Eftersom arbetet innebär mycket kommunikation och dokumenthantering krävs det att du kan skriva och tala svenska obehindrat.

Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag 7:00 - 16:00

Anställningen är på Logent Bemanning som ambulerande bemanningskonsult.

Krav:
 • Flytande i svenska språket i tal och skrift
 • Behärska engelska i tal och skrift
 • God datorvana
 • Tidigare erfarenhet av lagerarbete
Meriterande:
 • Tidigare erfarenhet inom servicebranschen
 • Truckkort
 • B-körkort
     Om ansökan:

     Urval görs löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista dag för ansökan.

     Välkommen med din ansökan!
     Mer info
     Kontaktperson
     Logent
     Telefon
     Område
     Typ av anställning
     Sista ansökningsdag
     11 juni 2023 (13 dagar kvar)
     Ansök nu

     Om arbetsgivaren

     Vi tar hand om våra anställda och erbjuder alla medarbetare trygga anställningsförhållanden och marknadsmässiga löner. Vi finns på ett 30-tal orter i Sverige och vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen. Resan som anställd kan börja på olika orter i olika delar av vårt bolag där vi nu 2023 är ca 3000 anställda i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna. Kom ombord du också, det blir en rolig resa!

     Liknande jobb

     Fler från samma arbetsgivare