Hoppa till innehåll
Logent logotyp

Lagermedarbetare med truckkort - SAAB

Ansök nu
Nu söker vi medarbetare till en spännande roll hos SAAB i Tannefors. Som lagerarbetare på SAAB får du ett varierande arbete där du kommer att ingå i ett högpresterande team. Som lagerarbetare kommer du framförallt arbeta med inleveranser, plock, packning, truckkörning samt administration i lagersystemen.

Du kanske arbetar i en lagerverksamhet idag och känner dig redo för nya utmaningar.

I rollen är det viktigt att du är noggrann och vill bidra till bra kvalitet. Du tycker om att arbeta i team och jobbar gärna mot ett gemensamt mål tillsammans med dina kollegor. Vi ser att du som söker har ett par års erfarenhet av lager-/truck- eller distributionsarbete.

För att lyckas hos oss tror vi att du är en tävlingsinriktad, initiativrik och noggrann person som drivs av att jobba under eget ansvar och med känsla för avdelningens mål. Vi tror också att du trivs att arbeta i grupp då arbetet innebär mycket samarbete med såväl kollegor som kunden. I och med att arbetet består av mycket kommunikation och dokumenthantering krävs det att du skriver och talar svenska obehindrat.

Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag 7:00 - 16:00

Anställningen är på Logent Bemanning som ambulerande bemanningskonsult.

Omgående start för detta uppdrag

Krav:
 • Truckkort A+B samt erfarenhet av truckkörning
 • Tidigare erfarenhet av lagerarbete
 • B-körkort
 • Flytande i svenska språket i tal och skrift
 • Behärska engelska i tal och skrift
Meriterande:
 • Tidigare erfarenhet inom servicebranschen
 • God datorvana
     Om ansökan:

     Urval görs löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista dag för ansökan. Har du frågor kring tjänsten, välkommen att mejla filip.olofsson@logent.se

     Välkommen med din ansökan!
     Mer info
     Kontaktperson
     Logent
     Telefon
     Område
     Typ av anställning
     Sista ansökningsdag
     04 juni 2023 (6 dagar kvar)
     Ansök nu

     Om arbetsgivaren

     Vi tar hand om våra anställda och erbjuder alla medarbetare trygga anställningsförhållanden och marknadsmässiga löner. Vi finns på ett 30-tal orter i Sverige och vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen. Resan som anställd kan börja på olika orter i olika delar av vårt bolag där vi nu 2023 är ca 3000 anställda i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna. Kom ombord du också, det blir en rolig resa!

     Liknande jobb

     Fler från samma arbetsgivare