Hoppa till innehåll
Logent logotyp

Kontrollant till Logent - SAAB

Publiceringsdatum
29 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Logent
Telefon
Ansök nu
Nu söker vi medarbetare till en spännande roll som kontrollant till SAAB i Tannefors. Som kontrollant på lagret kommer arbetsuppgifterna bland annat att vara att kontrollera artiklar enligt regelverk och underlag och utföra avvikelsearbete samt förbättringsuppgifter.

Det viktigaste i denna roll är att du på ett strukturerat och noggrant sätt prioriterar arbete efter verksamhetens mål, samt säkerställer att material kontrolleras enligt underlag. Du ska ha förmågan att prioritera ditt arbete på egen hand. Du behöver ha en hög kvalitetsmedvetenhet.

För att lyckas hos oss tror vi att du är en tävlingsinriktad, initiativrik och noggrann person som drivs av att jobba under eget ansvar och med känsla för avdelningens mål. Vi tror också att du trivs att arbeta i grupp då arbetet innebär mycket samarbete med såväl kollegor som kunden. I och med att arbetet består av mycket kommunikation och dokumenthantering krävs det att du skriver och talar svenska obehindrat samt har goda kunskaper i engelska då mycket av arbetet består av engelska underlag.

Anställningen är på Logent Bemanning som ambulerande bemanningskonsult.

Arbetstiderna för denna tjänst är måndag-fredag 07-16.

Start på detta uppdrag är enligt överenskommelse

Krav
  • Flytande i svenska språket i tal och skrift
  • Mycket goda kunskaper i engelska språket i tal och skrift
  • Minst fullgod gymnasiekompetens
  • God datorvana
  • God administrativ förmåga
  • Noggrann och självgående
Meriterande
  • Tidigare erfarenhet av arbete där du planerat dina dagar själv prioritera i din roll
Om ansökan

Då arbetsplatsen är ett säkerhetsklassat område kräver befattningen att du genomgår och godkänns gällande bestämmelser för säkerhetsskydd.

Urval görs löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista dag för ansökan.

Välkommen med din ansökan!
Logent logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 juni 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi tar hand om våra anställda och erbjuder alla medarbetare trygga anställningsförhållanden och marknadsmässiga löner. Resan som anställd kan börja på olika orter i olika delar av vårt bolag där vi nu 2023 är ca 3000 anställda i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Nederländerna. Kom ombord du också, det blir en rolig resa!