Hoppa till innehåll

Projektadministratör | Södra Wood | Kisa

Är du en driven och strukturerad person som söker nya spännande möjligheter inom projektadministration? Skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I denna roll kommer du att spela en central roll i att stödja projektgruppen och säkerställa att våra projekt utvecklas och drivs smidigt och effektivt. Vi söker en engagerad och kompetent projektkoordinator som kan hjälpa oss att nå våra mål. Du kommer att vara baserad i Kisa med möjlighet att arbeta hemifrån när det är lämpligt.

Denna anställning är initialt begränsad till förprojektets omfattning, fram till hösten 2024, och vid beslut om investering och genomförande kommer rollen att förlängas. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att inkludera:
 • Projektkoordinering och -administration
 • Mötesdokumentation och -kommunikation
 • Upprätthålla kontakter och initiera samarbeten
 • Flexibel arbetstid med möjlighet att öka till heltid
Om dig

För att vara framgångsrik i rollen som projektadministratör söker vi en kandidat med följande kvalifikationer och egenskaper:
 • Tidigare erfarenhet inom projektkoordinering, administration och kommunikation (högskoleutbildning är ej ett krav)
 • Goda färdigheter i att hantera digitala verktyg och system
 • Goda organisatoriska färdigheter och förmåga att etablera nya kontakter
 • Prestigelös, lyhörd, nyfiken och ordningsam
 • Trivs med administrativa uppgifter och är självgående
Tjänsten som projektadministratör är ett konsultuppdrag under minst 6 månader, med start omgående. För rätt person finns möjlighet till förlängning och på sikt anställning hos vår kund


Om Södra


Hos Södras sågverk och övriga träförädling omvandlas våra medlemmars skogsråvara till träprodukter som säljs över hela världen. Inom Södra Wood hittar vi ständigt nya bevis för att trä som material erbjuder närmast oändliga möjligheter. Dessutom gör vi hela kundresan så enkel som möjligt med byggsystem för hela byggprocessen, exaktkapade produkter, logistiklösningar, digitala tjänster och mycket mer.

Hos Södra får du möjlighet att utvecklas på jobbet, samtidigt som du är med och bidrar till ett hållbart skogsbruk som skapar värde för människor och miljö. Vi sätter stort värde på ditt personliga engagemang och är måna om att du ska trivas och må bra. För din trygghets skull har vi kollektivtal och goda villkor, samt flera förmåner som du har nytta av både på jobbet och på fritiden.

Plats: Kisa (delvis möjlighet att jobba hemifrån)

Övrigt: Konsultuppdrag på 6 månader med chans till förlängning/övertag av kund

Kontaktuppgifter och ansökan

Skicka in din ansökan med CV via länken nedan. Vi värdesätter personlig lämplighet mycket högt. Urval och intervjuer kommer att genomföras löpande, så vi uppmanar dig att ansöka så snart som möjligt. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emeline Lindroth på emeline.lindroth@lernia.se.

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.

Att vara konsult

Som konsult hos oss har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig och som är ansvarig för ditt uppdrag, att du trivs och att du utvecklas i din yrkesroll. Du kommer dessutom ha en ansvarig chef på plats från kunden som hjälper dig i ditt dagliga arbete.

Erbjudande:

En anställning som konsult bygger på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd på Lernia men arbetar som ambulerande konsult hos någon av våra kunder. Som konsult får du självklart friskvårdsbidrag.

Såhär beskriver våra nuvarande konsulter jobbet:
 • Bra kollegor och sammanhållning
 • Varierande arbetsuppgifter
 • Man är aktiv hela tiden, det finns alltid något att göra
 • Gemenskap
 • Bra lagledare
 • Bra utvecklingsmöjligheter och möjlighet att göra karriär även om man är ung och inte har någon speciell utbildning.
Välkommen med din ansökan!
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
09 dec. 2023 (9 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Emeline Lindroth
Email

Fler jobb från samma arbetsgivare

Skövde
Industri & Anläggning
Företagslogga
Kinda
Industri & Anläggning
Företagslogga