Lantmännen Maskin i Linköping söker nu en Verkstadschef för att tillsammans med platschefen och säljarna på orten leda och utveckla verksamheten på bästa sätt.

Brinner du för ledarskap och att jobba nära verksamheten? Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar och verkstadstjänster. Vi är omkring 800 anställda och finns över hela Sverige. Nu behöver vi bli fler och söker en Verkstadschef till vår anläggning i Linköping med tillsättning runt 1 maj. Är du redo att göra skillnad?

Dina arbetsuppgifter

Din huvudsakliga uppgift som Verkstadschef är att se till att verksamheten utvecklas med lönsamhet, att kunderna är nöjda och att din personal är kompetent och motiverad. Du har fullt personal- och budgetansvar för verkstadsaffären och den lokala verksamhetens lönsamhet. I tjänsten ingår bland annat kundmottagning, planering och fördelning av servicearbeten och ansvar för faktureringen. Du rapporterar till platschefen.

Det här behöver du för att lyckas och trivas:
  • Erfarenhet av arbetsledning och kundkontakter
  • Erfarenhet från lantbruksbranschen, gärna i en ledande befattning
  • Meriterande om du har en teknisk utbildning för tunga fordon, gärna med fokus på lantbruksmaskiner
  • Förmåga att inspirera och engagera människor omkring dig
  • Analytisk förmåga och god datorvana
  • Erfarenhet av LEAN production
Vad vi erbjuder dig

Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i en tjänst med stort ansvar. Du blir en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete där uppgifterna planeras utifrån dagens händelser. Som anställd inom Lantmännen Maskin erbjuds du fina förmåner och möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet i Linköping.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 2023-02-05. Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. I rekryteringsprocessen ingår både tester och intervjuer och som slutkandidat kommer det att genomföras en referenstagning samt bakgrundskontroll via vår leverantör ToFindOut.

Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Thommy Karlsson, Platschef, på +46105561728.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Thommy Karlsson
Telefon +46105561728
Område Linköping
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 19 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 55 miljarder SEK på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP, Korvbrödsbagarn och Hatting. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.se.