Hoppa till innehåll

Servicemekaniker/Tekniker Axima Häggbergs

Är du mekaniskt lagd och vill jobba för ett expansivt företag? Sök tjänsten hos Axima Häggbergs i Linköping!

Din framtid
Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att diagnostisera och reparera traktorer och lantbruksmaskiner. Vi tror att du jobbat med diagnos och service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service.

Din profil
  • Du måste ha ett brinnande intresse för att meka och laga maskiner i av olika slag. Meriterande om man har mekat med lantbruksmaskiner såsom traktorer, vagnar mm. Vi tror att du har jobbat med diagnos och service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service
  • Du ska kunna hantera högt tempo, vara självgående, noggrann, ordningsam, en lagspelare, flexibel och ha stort kundfokus
  • Meriterande är goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift
  • Felsökning/reparation av mekanik, el och hydraulik. Dator är ett verktyg som du kommer att använda dagligen till bl.a. felsökning. Baskunskaper i att hantera en dator är därför nödvändigt.
  • B-körkort är ett krav
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med mycket frihet under ansvar och en vidareutbildning både internt och hos våra leverantörer.
Stor vikt läggs vid grundläggande intresse och drivkraft, har du relevant bakgrund men saknar viss erfarenhet kan tjänsten vara rätt för dig ändå då AximaHäggbergs satsar långsiktighet för rätt person.
Vill du vara med i ett marknadsledande TEAM är Axima rätt plats för dig, sök jobbet redan idag!

Villkor
  • Denna tjänst är en bemanning med start omgående. Efter 6 månaders provanställning övergår anställningen till en direktrekrytering.
  • Heltid
  • Månadslön
  • Ort - Linköping
AximaHäggbergs har ett samarbete med Kraftsam Rekrytering och Bemanning, så externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligt men bestämt. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Du söker tjänsten med CV och personligt brev där du kort förklarar varför du passar för tjänsten.

För frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Patricia Contreras på Patricia.contreras@kraftsam.se

Välkommen med din ansökan!
Kraftsam logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov. 2023 (1 dag kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Aximakoncernen är ett maskinhandelsföretag verksamt på 21 platser i följande län; Västra Götaland, Värmland, norra Halland, Jönköping, Östergötland, Södermanland, Örebro och Kalmar län. Aximas affärsidé är att förse lantbrukare och entreprenörer med rationella maskinlösningar samt tillhandahålla professionell service. Genom engagemang, kunskap och service skapar vi konkurrenskraftiga mervärden för våra kunder.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Landskrona
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Sundsvall
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb