Gymnasielärare i kursen Skrivande (i ämnet Svenska)

Gymnasielärare i kursen Skrivande (i ämnet Svenska)

Det här söker vi

Vi söker dig som är lärare i ämnet svenska och som kan köra kursen Skrivande, 100 poäng, under vårterminen för en liten grupp elever i årskurs 3.

I första hand söker vi dig som är legitimerad lärare, men du som är nyexaminerad eller som gör sista året på lärarutbildningen är också välkommen att söka.

Intresserad?

Om den här tjänsten låter som något för dig ansök gärna så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vid frågor kring tjänsten eller processen, kontakta enhetschef Hans Petersson på telefon 0703 460756, e-post: hans.petersson@klaragymnasium.se

Varmt välkommen med din ansökan
Mer info
Område Linköping
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 17 feb 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KLARA Teoretiska Gymnasium är skolan med ambition att vara den bästa förberedelsen för vidare studier och rusta eleverna för en värld av möjligheter där de med sin kunskap, sitt engagemang och driv kan göra skillnad. Vi vill att våra elever genom sin utbildning kan bidra till att skapa en hållbar och bättre värld. Våra utbildningar genomsyras bland annat av FN:s globala mål för hållbar utveckling med en tydlig internationell prägel. Vi består av 11 skolor, från Malmö i söder till Sundsvall i norr. Läs mer om oss på www.klaragymnasium.se.