Hoppa till innehåll

Säljare till Kamux – Linköping

Vi brinner för bilar och är stolta över vår resa som har gjort oss till Europas tredje största bilåterförsäljare. Med hela 23 butiker i Sverige och en fortsatt expansiv vision, söker vi nu passionerade och målinriktade individer som vill vara en del av vår framgångssaga!

Att jobba som säljare

Som säljare hos Kamux har du en central roll i hela bilprocessen, från värdering och inköp till försäljning och leverans. Du är den som guidar våra kunder genom den viktiga beslutsprocessen när de investerar i sin drömbil. Din passion och ärlighet är nyckeln till att skapa långvariga kundrelationer och säkerställa nöjda kunder.

Att jobba på Kamux

Vi är inte bara ett stort, börsnoterat företag – vi är en familj som värderar våra medarbetare högt. Hos Kamux investerar vi i dig genom omfattande utbildning och coaching, vilket ger dig de bästa förutsättningarna att nå dina mål. Vi brinner för att hjälpa våra kunder att hitta den perfekta bilen för deras behov och skapa en trygg och nöjd kundupplevelse. Därför är din passion för kundnöjdhet avgörande.

Är du den vi söker?

Vi ser gärna att du har en gymnasial utbildning och erfarenhet inom försäljning, inklusive förhandling och kundservice. Om du tidigare har arbetat inom bilbranschen är det ett stort plus. Vi värdesätter noggrannhet och kundfokus samt förmågan att samarbeta i ett team som strävar mot gemensamma mål. Att ha ett B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig

  • En dynamisk och inspirerande arbetsmiljö där du blir en del av vårt framgångsrika team.
  • Gedigen introduktionsutbildning och kontinuerlig coachning från din butikschef.
  • Obegränsade möjligheter att växa och utvecklas inom försäljning och bilbranschen.
  • Ett brett utbud av bilmodeller som ger dig fördelar gentemot dina kunder


Bli en del av Kamux i Linköping - Ansök redan idag!

Tiden är knapp, så skicka in ditt CV och personliga brev så snart som möjligt, senast den 31:a december. Vi genomför urval och intervjuer löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Vänligen notera att vi enbart tar emot ansökningar via vårt eget rekryteringssystem.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta butikschef Stefan Hanna, stefan.hanna@kamux.se.

Kamux är platsen där din passion för försäljning och kärlek till bilar möter framgång. Ta chansen och bli en del av vår resa mot nya höjder. Vi ser fram emot din ansökan!
Kamux AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
31 dec. 2023 (28 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

På Kamux har vi specialiserat oss på att sälja och köpa in begagnade person- och transportbilar. Vi är den största nordiska bilåterförsäljaren som enbart riktar in sig på nyare, begagnade fordon. Vi strävar efter att ha ett brett utbud samt kunna erbjuda våra kunder förmånliga priser. Kamux har i dagsläget 46 butiker i Finland, 23 i Sverige och 8 i Tyskland - och vi expander hela tiden! Vi har idag ett stort sortiment av bilar på lager i Sverige och alla butiker kan sälja samtliga bilar till sina kunder, så sannolikheten att hitta en passande bil åt kunden är stor. Totalt har vi sålt över 400 000 bilar till nöjda kunder i de länder där vi nu är verksamma.
http://www.kamux.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb