Redovisningsekonom till bolag i Linköping

Redovisningsekonom till bolag i Linköping

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en redovisningsekonom för ett bolag som är verksamma inom militärt försvar i Linköping. Du kommer tillsammans med drivna kollegor att leda och driva förbättringsarbete och utredningar och ha mycket kontakt och stötta controllerfunktionen med diverse frågor. Förutom detta kommer även dina arbetsuppgifter att innefatta:
  • Löpande bokföring
  • Avstämning av balanskonton
  • Hålla utbildningar och skapa instruktioner och manualer inom redovisning
  • Boksslutarbete
  • Felsökning och korrigering av bokningar
  • Ad hoc
Vem är du?

Vi söker dig som har utbildning inom ekonomi, där vi gärna ser att du har eftergymnasial utbildning samt har en god förståelse för redovisning. Du har god systemvana och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Unit4/ Agresso. Som person är du strukturerad och kan prioritera vilka resurser som behövs för olika ändamål. Du ser förändring som något spännande och skapar delaktighet för att ditt team ska få rätt förutsättningar till utveckling i ett dynamiskt klimat. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Du erbjuds:

Du erbjuds ett konsultuppdrag med start omgående som fortlöper till hösten 2023. Kunden har sitt säte i Linköping och arbetet utförs på plats. Tjänsten baseras på en normal 40h/vecka. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Manda Kristensson på manda.kristensson@jurek.se.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Mer info
Kontaktperson Manda Kristensson
Telefon 08-525 01 800
Email Mejla Manda Kristensson
Område Linköping
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 23 mars 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.