Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till Linköping

Publiceringsdatum
08 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Gabriel Spennare
Email
Telefon
Ansök nu
Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu två ekonomiassistenter inom leverantörsreskontra. Du kommer att ansvara för hela leverantörsreskontra flödet, från kontering och registrering till felsökning och avstämningar. Rollen innefattar även en del support via mail och telefon och du bör med fördel ha goda kunskaper i engelska såväl som svenska.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:
  • Leverantörsreskontra
  • Granska differenser
  • Mail- och telefonsupport
  • Avstämningar
  • Ad hoc uppgifter
Vem är du?

Du har troligen erfarenhet från rollen som ekonomiassistent och fördelaktige inom leverantörsreskontra. Som person är du nyfiken, noggrann och du lägger stor vikt vid att saker och ting blir korrekta. Vidare är du positiv och hjälpsam och motiveras av att jobba i team. Då bolaget är ett stort internationellt bolag bör du ha goda kunskaper i både svenska och engelska.

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag med start 4 februari 2024 och som förväntas fortlöpa fram till 4 augusti 2024. Företaget har sina lokaler i Linköping och erbjuder en spännande internationell och dynamisk miljö Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef, Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.
Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Sökord: Leverantörsreskontra, Ekonomiassistent
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.
http://www.jurek.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare